Bucurie imensă pentru Sylvester Stallone. Fanii actorului sunt în culmea fericirii

Bucurie imensă pentru Sylvester Stallone. Fanii actorului sunt în culmea fericirii
Cu o lună în urmă, soția lui Sylvester Stallone s-a supărat cumplit pe partenerul de viață și a cerut divorț.

După o perioadă grea, Sylvester Stallone răsuflă ușurat. În ce situație a acum mariajul său.

Bucurie imensă pentru Sylvester Stallone. Fanii actorului sunt în culmea fericirii

Potrivit declarațiilor unui reprezentat a actorului, citat de People, vedeta și soția sa au hotărât să-și mai dea o șansă, așa că „au decis să discute problemele și să le rezolve. Amândoi sunt extrem de fericiți”. Se pare că problemele dintre cei doi s-au încheiat, iar Stallone a vrut să știe toată lumea, așa că a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care a apărut de mână cu soția.

De ce a vrut soția să divorțeze

Jennifer Flavin a vrut să plece din viața actorului, pe care l-a acuzat că „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale care a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal”. De asemenea, partenera de viață a vedetei a solicitat să utilizeze exclusiv casa din Palm Beach, Florida, în timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California. Stallone nu a cedat și a anunțat ulterior că își va rezolva problemele cu soția pe cale amiabilă.

„Fac totul din momentul în care ne trezim, de la a-i aduce cafeaua la pat”

Când a aflat ce vrea să facă soția, Stallone parcă și-a pierdut mințile și fanii s-au îngrijorat de ce a putut să spună într-un podcast:  „Dacă ea ar ieși din viața mea, ar fi o sinucidere în masă – ceea ce presupune că am personalități multiple”.

La rândul său, Flavin a vorbit despre modul în care a fost viața vedetei alături de ea în ultimele două decenii. „Îl țin extrem de organizat, așa că eu fac totul. Fac totul din momentul în care ne trezim, de la a-i aduce cafeaua la pat, îi aduc prăjituri în fiecare dimineață”, a explicat Flavin. Ea a adăugat: „Și apoi ne pregătim.

Îi pregătesc micul dejun dimineața și apoi mă asigur că totul este grozav pentru ziua respectivă. (…) Îți trec în revistă programul, iar apoi tu spui câteva glume, eu râd”, a continuat ea despre rutina cuplului.

„Asta este ceea ce ne face să mergem mai departe, pentru că râd, râd și râd și râd, pentru că el este al naibii de amuzant. Sly este cel mai amuzant om pe care l-am întâlnit vreodată, și vă spun că am stat cu o mulțime de oameni amuzanți. El mă face să râd”, a spus femeia cu care Stallone are trei fete.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre