Bucurie imensă pentru un celebru prezentator. Le-a dat cea mai minunată veste fanilor săi: va fi tătic

Bucurie imensă pentru un celebru prezentator. Le-a dat cea mai minunată veste fanilor săi: va fi tătic
În fiecare duminică, e prezent pe sticlă, iar sfaturile sale sunt extrem de prețioase. Acum, prezentatorul are un motiv de bucurie.

Cine ține cont de ceea ce spune chirurgul, își va schimba viața definitiv.

Bucurie imensă pentru un celebru prezentator. Le-a dat cea mai minunată veste fanilor săi: va fi tătic

Gazda emisiunii MediCool de la Antena 1, unde face echipă bună cu Carmen Brumă, medicul Mihail Pautov, va fi din nou tătic. Imediat ce sarcina a ieșit din zona oricărui risc, le-a dat vestea cea mare fanilor săi, care l-au felicitat și i-au trimis cele mai frumoase urări. Pe contul său de socializare, medicul a postat o fotografie în care apare alături de soția sa, având în mână o ecografie 4D a bebelușului care abia așteaptă să-și cunoască părinții.

Primele vedete care au fost alături de el și i-au trimis gânduri bune au fost Răzvan Fodor și Bogdan Vlădău, și ei tătici de fete.

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani”

Cunoscut în mediul online drept doctorul Mihail, acesta este specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională.

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani, pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta. Iubita din stânga este nevastă-mea, Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debate-uri pe tema spiritualitate vs. ştiinţă, dialoguri din care mereu învăţăm, dar care rar lasă pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog”, și-a prezentat medicul familia.

Se relaxează făcând yoga și zdrăngănind la chitară

Chiar dacă e extrem de ocupat, acesta își găsește timp să practice diferite sporturi și să cânte la chitară. „Sunt pasionat de viata și despre «găsirea vieții» nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi: practic diferite sporturi cum ar fi înotul, joggingul, surful, snowboardingul; ma relaxez prin yoga și meditație, calatoresc cat pot de mult, zdrangan la chitara și încerc să pierd cât mai puține petreceri”, a povestit acesta pe blogul său.

Sursă foto: instagram