Bucurie în plină criză regală. Cum depășește Regina Elisbeta problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit

Bucurie în plină criză regală. Cum depășește Regina Elisbeta problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit
După ce a renunțat să mai aibă câini, odată cu moartea ultimului corgi, Regina Elisabeta II revine la statutul de posesor de animal de companie. Suverana a primit doi pui de corgi pentru a o mângâia în timpul crizei cu Harry și Meghan și cu prințul Philip bolnav.

A primit doi noi cățeluși corgi pentru a o ajuta să treacă prin criza regală alimentată de spitalizarea prințului Philip și întreg scandalul cu ducele și ducesa de Sussex, iată cum depășește Regina Elisbeta II problemele. Noii câini s-au alăturat Majestății Sale, în vârstă de 94 de ani, la castelul Windsor, în timp ce prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, rămâne la Spitalul St Bartholomew din orașul Londrei, în urma unei „proceduri reușite pentru o afecțiune cardiacă preexistentă”, după cum au informat oficialii de la palatul Buckingham.

Cum depășește Regina Elisbeta II problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit

Cățeii apar în viața reginei în timp ce suverana se pregătește moral pentru interviul de două ore pe care prințul Harry și Meghan Markle îl vor acorda postului CBS și lui Oprah Winfrey, luni, 8 martie.

Cum depășește Regina Elisbeta II problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit

În urmă cu câteva luni regina jelea pierderea loialului ei însoțitor Vulcan, tot un corgi. Acesta fusese animalul de companie al ei din 2007. Animalul a murit de bătrânețe cu câteva săptămâni înainte de Crăciun.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Regina este încântată. Este de neimaginat că regina nu ar avea corgii. Este ca și cum Turnul Londrei nu ar avea corbi. Au ajuns la Winsdor de doar câteva săptămâni, dar se spune că sunt adorabili. Și că au făcut din castel casa lor. Personalul relatează că puii de corgi fac foarte mult zgomot, se joacă. Și dau multă energie castelului, în timp ce Philip este în spital”.

Cum depășește Regina Elisbeta II problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit

În timp ce numele și genurile câinilor sunt necunoscute, se crede că animalele au fost un cadou. Aceștia sunt, de altfel, primii corgi pe care Majestatea Sa i-a deținut, care nu sunt descendenți direcți ai primului ei corgi, Susan, cățelușă pe care a primit-o cadou de la părinții ei în anul 1944, atunci când a împlinit vârsta de  18 ani.

Regina a avut întotdeauna animale de companie. A deținut peste 30 în timpul domniei sale.

De exemplu, în 2012, corgiul Reginei, Monty, în vârstă de 13 ani, a fost văzut într-un segment pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, alături de starul din James Bond, Daniel Craig.

Regina e îngrijorată de starea prințului Philip

Ultimele noutăți de la Palat arată că ducele de Edinburgh va rămâne în spital pentru „tratament, odihnă și recuperare”. El a fost supus unei „proceduri de succes pentru o afecțiune cardiacă preexistentă”.

Pentru partea cealaltă a grijilor Reginei, ducii de Sussex  au fost îndemnate să amâne interviul cu Oprah, după ce prințul Philip a suferit o intervenție chirurgicală majoră după mai bine de două săptămâni de spitalizare. Bunicul lui Harry a fost operat la Spitalul St. Bartholomew din City of London. Acesta e cel mai important spital britanic pentru inimă. Aici a fost transferat de la spitalul privat King Edward VII din Marylebone, unde era tratat pentru o infecție.

Scandalul Megxit va escalada la Oprah

Amintim că în această săptămână, Regina a lansat o anchetă fără precedent cu privire la acuzațiile potrivit cărora Meghan și Harry ar fi intimidat personalul de la Palat- lăsând angajații regali „zguduiti” de „amintirile nefericite” dintr-o „perioadă toxică” înainte de plecarea cuplului.

Un purtător de cuvânt al palatului a spus: „Suntem în mod clar foarte îngrijorați de acuzațiile din The Times în urma afirmațiilor făcute de foștii angajați al Ducelui și Ducesei de Sussex. În consecință, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanțele prezentate în articol.

Membrii personalului implicați la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit gospodăria, vor fi invitați să participe pentru a vedea dacă se pot învăța lecții. Casa Regală are o politică privind demnitatea la locul de muncă de câțiva ani și nu tolerează și nu va tolera agresiunea sau hărțuirea la locul de muncă”, arată Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Tudor Vornicu, un sportiv care a ajuns o legendă a Televiziunii Române

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp