Burlacul anului la Londra este un musulman. Își caută nevastă în cel mai inedit mod. Poveste halucinantă

Burlacul anului la Londra este un musulman. Își caută nevastă în cel mai inedit mod. Poveste halucinantă
Un bărbat din Marea Britanie a ocupat mai multe panouri publicitare stradale ca să își facă reclamă sieși. Oamenii privesc siderați și amuzați uriașele panouri. Povestea din spatele lor e halucinantă.

Burlacul în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie a recurs la o modalitate unică de a-și căuta o soție. Muhammad Malik își caută potențialul partener printr-o reclamă pe panouri publicitare din Londra și Birmingham. Panourile publicitare arată o imagine a unui Malik relaxat, având alături citatul „Salvează-mă de la o căsătorie aranjată”.

Malik are conturi pe toate rețelele sociale și, pe lângă închirierea mai multor panouri publicitare imense, a creat chiar și un site: Findmalikawife.com ( n.r. – găsește-i lui Malik o soție).

Muhammad Malik și-a pus fotografia pe panourile de afișaj stradal

În vreme ce alții își caută dragostea apelând la aplicații, site-uri matrimoniale sau la prieteni, Muhammad Malik a abordat situația cu instrumentele vieții cotidiene. El a ajuns la vârsta la care faptul că e necăsătorit constituie deja o problemă. Prin urmare, înainte ca familia să intervină și să îi găsească o parteneră, a decis să o caute singur, dar foarte vizibil.

Burlacul de 29 de ani din Londra se recomandă pe pagina sa de web ca fiind musulman și antreprenor, un tânăr căruia îi plac mâncarea și glumele bune și care încă învață despre religia lui. „Sunt binecuvântat să pot combina pasiunile pentru islam și antreprenoriat în ceea ce fac pentru a-mi câștiga existența”, scrie acesta pe pagina web.

Burlacul spune că nu este o glumă ceea ce face și chiar este hotărât să-și găsească o soție.„Nu am găsit încă fata potrivită. A trebuit să-mi iau un panou pentru a fi văzut!”, a mai explicat acesta.

Cum trebuie să fie soția lui Malik

„Partenerul meu ideal ar fi o femeie musulmană în vârstă de 20 de ani, care se străduiește să-și îmbunătățească deen-ul. (n.r. Dīn (în arabă: دين, romanizat: Dīn, anglicizat și ca Deen) este un cuvânt arab cu trei sensuri generale: judecată, obicei și religie. Este folosit atât de musulmani, cât și de creștinii arabi.)

Sunt deschis față de orice etnie, dar am o familie punjabi zgomotoasă – așa că ar trebui să faci față tachinărilor. Personalitate și credință peste orice altceva! Întotdeauna.

P.S. Sunt copil unic și am grijă de mama și tata. Dacă acest aspect reprezintă o problemă, nu cred că va funcționa”, mai scrie Muhammad Malik pe site-ul său de prezentare.

Sursa foto: Instagram