Ca orice bărbat infidel, Pique vrea înapoi la Shakira

Ca orice bărbat infidel, Pique vrea înapoi la Shakira
După ce a avut  săptămâni pasionale alături de amanta chelneriță, Pique vrea s-a răzgândit, și acum vrea înapoi la Shakira.

Saga în curs de desfășurare dintre Shakira și Gerard Pique a luat o nouă turnură: fundașul Barcelonei ar fi părăsit-o pe chelnerița cu care se presupune că a avut o aventură și pentru care, după 12 ani de relație, columbianca l-a dat afară din casă. Apărătorul Barcelonei se pare că acum vrea să revină în relații bune cu Shakira.

„Este singur și are o mulțime de prieteni”, a declarat fotograful de presă Jordi Martin pentru Telecinco. El a precizat că fostul cuplu începe o reconciliere, însă prin intermediul avocaților lor, deoarece speră să fie mai apropiați în pozițiile lor de părinți, scrie Marca.com.

Pique vrea înapoi la Shakira

Ei caută acum să ajungă la un consens și la o înțelegere comună cu privire la viitorul lor și al copiilor lor. Diferența dintre cei doi este unde locuiesc amândoi, sau unde vor să trăiască amândoi. Pique dorește ca Shakira și copiii lor să rămână în Barcelona, în timp ce vedeta pop vrea să plece în Miami. Veștile vin după ce, în ultimele zile, s-a vehiculat că partenera lui Pique i-a cunoscut chiar și pe copiii acestuia.

hakira și Pique au doi copii, Milan (8 ani) și Sasha (6 ani)

În plus, pe lângă lupta pentru custodie și probabila separare, Pique se confruntă și cu o anchetă pentru legăturile sale cu președintele Federației Regale Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales.

Fotbalistul e atenat la cariera pe teren

În timp ce viața fundașului pare să fie în tumult, Joan Laporta a ieșit în sprijinul jucătorului său. „Gerard este clar în sensul că vrea să aibă un sezon foarte bun, a spus Laporta. Așa îl văd și eu. Apoi, antrenorul îl va evalua din punct de vedere tehnic. El este foarte motivat”.

Amintim că Shakira și Pique au pus capăt relației luna trecută și au făcut anunțul despărțirii pe o rețea de socializare. „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost scris în comunicatul remis presei de Agenţia de echipa de PR a Shakirei, cu acordul lui Pique.