Cabral a suferit mult pentru Andreea: „Acritura” a ieșit cu el la o cafea după șase luni

Cabral a suferit mult pentru Andreea: „Acritura” a ieșit cu el la o cafea după șase luni
Sunt 14 ani de când Cabral și frumoasa lui soție, actrița Andreea Ibacka fac un cuplu imbatabil. Prezentatorul a făcut acum declarații în stiluI lui caracteristic.

Cabral și Andreea Ibacka par mai fericiți ca niciodată. Pus pe șotii, așa cum îl știm, vedeta ProTV le-a spus fanilor săi despre un moment pe care nu-l va uita.

Cabral este preferatul socrului. „Acritura” a ieșit cu el la o cafea după șase luni

I-a plăcut Andreea de când a văzut-o prima data, însă până a ieși cu ea la o cafea au trecut mai bine de șase luni. Asta pentru că… acritura nu s-a lăsat. E drept că din acel moment cei doi nu s-au mai despărțit și, iată că au trecut de atunci, 14 ani. „După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine.

Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva… ”, a spus Cabral.

„Nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă”

Interesant a fost momentul în care Cabral și-a cunoscut socrii. El spune că la început aceștia au strâmbat din nas, dar în timp, a devenit preferatul socrului, cu care o relație extraordinară. Și nici soacra nu-l displace deloc, e de părere prezentatorul. ”Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a declarat acesta, conform Viva.

Tătic de trei copii

Când a venit pe lume cel de-al treilea copil, Cabral a încercat să se ține tare, dar a fost extrem de emoționat. Mesajul său i-a tulburat pe fani: „Gata. Totul bine. E băiat şi e bine. Andreea Ibacka e bine şi ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Şi vă mulţumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-aţi aruncat către noi azi. Şi pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Şi tot leşinat şi plâns, plin de muci şi vălelei sunt…”.

Sursă foto: instagram