Cabral și Andreea, ultimele zile. „Ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt”

Cabral și Andreea, ultimele zile. „Ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt”
Râde el cu gura până la urechi, dar are niște emoții! Simpaticul Cabral va deveni curând tătic, dar nu mai are răbdare. Și soția lui abia așteaptă să își țină pruncul în brațe. Până atunci, fac mișto unul de altul.

Andreea Ibacka va aduce pe lume, în următoarele zile, cel de-al doilea său copil. Vedeta își dorește mai mult ca orice să își strângă băiețelul în brațe. Și Cabral are emoții pe care singur și le-a sporit. Mult timp nu a vrut să știe dacă va avea o fetiță sau băiețel.

Cabral și Andreea, ultimele zile. „Ne dezamăgim reciproc”

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de 10 ani. Doi simpatici care se iubesc și își doresc copii. „După postările cu poze cu corcodușe, Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă”.

„Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi.

Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase.

Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe.

Dar vă roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră‘, a scris Cabral pe pagina sa de socializare.

Deși mărturisea că i-ar fi mai ușor ca cel de-al doilea copil al lor să fie tot fată, iată ca simpaticul Cabral va deveni, a treia oară, tată de băiat.

Andreea Ibacka va aduce pe lume, în următoarele zile, cel de-al doilea său copil.

Andreea Ibacka, mândră de burtica ei

Andreea Ibacka și-a ținut la curent admiratorii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Experiențele haioase, dialogurile amuzante cu soțul. Desigur ne-a arătat și cum crește burtica. Acum, când a ajuns pe ultima sută de metri din cauza sarcinii, actrița se deplasează și respiră mai greu.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo. Altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie.  Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă’, a scris Andreea pe Instagram.