Cadoul primit de Victoria Beckham de la Justin Bieber a încins internauții. Răspunsul doamnei: „Mai bine mor!”

Cadoul primit de Victoria Beckham de la Justin Bieber a încins internauții. Răspunsul doamnei: „Mai bine mor!”
Internetul a avut o dilemă reală în ultimele zile și iată că Victoria Beckham a răspuns. Ce a zis de Justin Bieber și ultima lui găselniță.

Justin Bieber și-a deschis un brand de haine și încălțăminte, iar ultimele produse pe care le-a scos la vânzare sunt papuci Crocs. Bieber a reușit să transforme încălțările care erau pentru majoritatea o opțiune comodă într-un obiect de modă.

Perechea de culoare lila a avut mare succes încă de la lansare, datorită accesoriilor și aplicațiilor animate pe care Bieber le-a adăugat. Cântărețul a început să își promoveze încălțările, astfel că a trimis o pereche și uneia dintre cele mai stilate femei ale lumii, Victoria Beckham. 

Victoria Beckham a răspuns: „Mai bine mor!”

Victoria Beckham a răspuns

Designerul a postat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta cadoul primit și le spunea urmăritorilor săi: „Sunt multe persoane care mă întrebau legat de ceea ce voi purta când se va încheia pandemia. Ce credeți de sugestia lui Justin Bieber? Nu am purtat niciodată o pereche de Crocs. Asta m-a făcut să râd. Gestul contează”.

Ulterior, Victoria a făcut un sondaj în care își întrebă urmăritorii dacă o să poarte încălțările lila, iar 57% au răspuns că nu. Designerul a răspuns amuzată: „Era aproape! Cred că mai degrabă aș muri. Îți mulțumesc oricum, Justin Bieber!” Victoria a postat după un alt Story, în care i-a transmis lui Bieber că familia Beckham încă îl iubește, deși este exclus să-i poarte creația. „Beckhamii încă te iubesc, @justinbieber!” a scris Victoria Beckham. 

David și Victoria Beckham au fugit în SUA acum patru luni, când s-a impus un nou lockdown în Marea Britanie. Ei s-au întors în Marea Britanie pentru a locui într-o proprietate a cărei valoare de piață se ridică la 6 milioane de lire sterline. E vorba de conacul de pe domeniul lor din Oxfordshire.  Brooklyn, fiul lor mai mare s-a mutat anul trecut la Miami pentru a fi alături de logodnica lui Nicola Peltz. 

Recomandarile noastre