Călin Geambașu i-a dat lovitura fatală tatălui său. Petre Geambașu va plăti cu vârf și îndesat

Călin Geambașu i-a dat lovitura fatală tatălui său. Petre Geambașu va plăti cu vârf și îndesat
Călin Geambașu nu mai trece nimic cu vederea și, indiferent cine a fost cel care i-a greșit în trecut, acum își va primi pedeapsa.

Fiul renumitului cântăreț Petre Geambașu, Călin, a pus piciorul în prag. După ce a dat-o în judecată pe fosta logodnică, acum a venit și rândul tatălui său să treacă pe la tribunal.

Călin Geambașu i-a dat lovitura fatală tatălui său. Petre Geambașu va plăti cu vârf și îndesat

E pus pe fapte mari și vrea cu orice preț să-și facă dreptate. Călin Geambașu nu mai vrea să fie la cheremul nimănui, așa că a luat atitudine. După multă vreme în care s-a certat cu logodnica lui, Angelica Cadar, a dat-o în judecată și speră că va primi nu mai puțin de 30.000 de lei.

Judecătorii i-au dat dreptate cântărețului, iar acesta a executat-o silit. Dar Călin nu s-a oprit aici, ci i-a pus gând rău și tatălui său, Petre Geambașu, care urmează să răspundă în fața tribunalului pentru acuzațiile pe care i le-a adus fiului său. Procesul a fost amânat pentru 14 septembrie, dar primul termen a avut loc.

„El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice”

Cei doi au început să se împungă cu mulți ani în urmă, când Călin a spart gheața și a vorbit despre episoadele grele prin care a trecut în copilăria sa. El a povestit că Petre Geambașu l-a pedepsit totdeauna pentru orice mică greșeală pe care o făcea. Și nu doar că îi arunca jucăriile, dar îl punea să mănânce de pe capacul de wc.

Nici Gambașu Senior nu a tăcut, ci l-a acuzat pe fiul său că a vrut să-și incendieze mama. „Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo”, a declarat Călin Geambașu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: click