Cântecul lui este auzit acum în toată țara: „România, trezește-te!”. Știți cine este Unchiu Sapro?

Cântecul lui este auzit acum în toată țara: „România, trezește-te!”. Știți cine este Unchiu Sapro?
În multe orașe din România au fost organizate proteste anti-restricții. Protestatarii repetă același slogan: „România, trezește-te!”. Cine cântă această piesă?

Cântecul lui este auzit acum in toată țara: „România, trezește-te!”. Piesa este sloganul folosit de protestatarii din România. Această piesă a acumulat pe YouTube aproape două milioane de vizualizări și a fost publicată aproximativ cu 12 ani în urmă. Cu toate acestea, rămâne o actualitate în ziua de azi.

1Q Sapro – Unchiu Sapro este cel care a făcut parte din formația hip-hop ”Morometzii”, care venit cu o mulțime de piese cunoscute pentru o bună parte din români. Melodiile care l-au făcut celebru sunt: ”Nu mai da șpagă”, ”Alianța maro” și ”Lasă-te de furat”. Iar ”Îmi pare rău Pinocchio” a fost extrem de populară, datorită faptului că este o dedicație pentru Victor Ponta.

Cântecul lui este auzit acum în toată țara: „România, trezește-te!”

1Q Sapro, pe numele său Cezar Cristea a devenit cunoscut pentru români datorită pieselor protestante, care aveau mesaje civice. În ultimii ani artistul a intrat și în lumea teatrului datorită prieteniei cu actrița Anca Sigartău. Unchiu Sapro a creat muzică pentru spectacolele în care a jucat.

A jucat în multe piese de teatru, precum ”Două liniuțe”, ”Cum m-am lăsat de gândit”, ” Poveste de cartier” și ”Transit”. De asemenea, artistul a avut și un rol în serialul ”Spitalul de Demență”, care este difuzat de Pro Tv.

După serialul ”Spitalul de Demență”, artistul a dispărut pentru o perioadă de pe micile ecrane, iar în anul 2018 a fost văzut plimbându-se pe stradă împreună cu doi câini. Presa a menționat că are o imagine inconfundabilă cu o barbă lungă și cu doi câini foarte mari.

Artistul a mai fost văzut într-un centru comercial împreună cu soția și copii. Cântărețul mereu a încercat să-i ascundă de ochii presei. Se pare că acum 1Q Sapro își dedică viața familie și vrea să își educe în liniște cei doi băieți.

Foto

wowbiz.ro

infomusic.ro

Recomandarea din timpul gripei spaniole din 1918: Sărutați-vă prin batistă!