Care au fost ultimele cuvinte ale lui Corneliu Vadim Tudor. A presimțit moartea

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Corneliu Vadim Tudor. A presimțit moartea
Au trecut 5 ani de la dispariția fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor, la 65 de ani. Și-a presimțit moartea și a sunat la Salvare. Ultimele cuvinte ale Tribunului. Familia i-a făcut parastas.

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor conduc revista ”România Mare”

Acum 5 ani, după moartea fulgerătoare a lui Cornel Vadim Tudor, văduva și cele două fiice ale acestuia, au rămas singure, cu numeroase datorii, cu mulți căței de hrănit și cu câteva procese pe cap. A urmat o perioadă grea pentru ele, fiindcă în timp ce-l plângeau pe omul iubit, au trebuit să rezolve într-un fel și problemele financiare, dar și să ducă mai departe moștenirea acestuia, aici fiind vorba despre ziarul pe care Vadim Tudor l-a înființat.

Lidia Tudor (28 de ani), fiica cea mare, se ocupă de afacerile tatălui său, adică revista ”România Mare”.

Ea spune că abia acum, la cinci ani de la moartea părintelui său, s-a așternut cumva liniștea în familia lor. Au reușit să rezolve problema câinilor de care ”Tribunul” avea grijă într-un adăpost, au plătit datoriile, mai ales cele pentru care erau procese, să încheie astfel scandalurile cu rudele.

Chiar dacă este liniște, un lucru tot le nemulțumește pe cele trei urmașe ale lui Corneliu Vadim Tudor. Cum văduva fostului politician nu a lucrat niciodată, ea trăiește acum din pensia de urmaș a soțului ei.

Fost europarlamentar și parlamentar în 4 mandate, fost director de ziar, scriitor, Corneliu Vadim Tudor ar fi avut o pensie mai mică decât alți colegi de-ai lui, după cum spune Lidia Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor, biografia

Cunoscut românilor în ultimii 25 de ani în special în urma scandalurilor și activității sale politice, Corneliu Vadim Tudor a fost însă un poet extrem de prolific și un jurnalist de forță.

Vadim Tudor a scris peste 20 de volume, iar multe dintre poeziile sale au fost sursă de inspirație pentru compozitori. O prietenie specială a poetului, devenit ulterior politician, cu lumea muzicii a fost cea cu Marian Nistor, liderul grupului Savoy. Cei doi au colaborat pentru mai multe melodii, cea mai cunoscută dintre ele fiind “Mulțumesc, iubită mamă”, interpretată de formația bucureșteană alături de Mirabela Dauer.

Recomandarile noastre