Carmen de la Sălciua a povestit cum a fost cererea în căsătorie. Multe femei ar visa la așa ceva

Carmen de la Sălciua a povestit cum a fost cererea în căsătorie. Multe femei ar visa la așa ceva
Sunt doar câteva zile de când frumoasa cântăreață Carmen de la Sălciua a anunțat pe contul de socializare că a fost cerută în căsătorie.

A spus cel mai sincer da din viața ei și acum Carmen de la Sălciua se pregătește de marele eveniment.

Carmen de la Sălciua a povestit cum a fost cererea în căsătorie. Multe femei ar visa la așa ceva

După mult relații care n-au fost așa cum și-a dorit și o căsătorie ratată, Carmen de la Sălciua l-a găsit pe cel care i-a șters lacrimile. Marian Corcheș s-a dovedit de la bun început un bărbat care știe ce vrea de la viață și pare să fie cel alături de care vedeta vrea să îmbătrânească. Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi, cântăreața le-a povestit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie din cel mai frumos loc, Dubai.

„În cameră am găsit lumânări multe, baloane, un buchet de flori, o baie plină cu spumă, trandafiri pe jos”

„Toată ziua am umblat și ne-am plimbat…până au început să mă doară picioarele.  I-am spus că ar fi bine să ne întoarcem la hotel. A fost o zi plină, dar el tot trăgea de timp…fără să știu că, de fapt, la hotel se pregătea marea surpriză. Personalul de la hotel a aranjat totul într-un mare fel!

Și totul a fost pregătit așa cum le-a spus el.  În cameră am găsit lumânări multe, baloane, un buchet de flori, o baie plină cu spumă, trandafiri pe jos…știam că asta urmează! Ceva îmi spunea că destinul meu trebuia să întâlnească acest moment…și el a fost actorul pregătit de Dumnezeu pentru rolul de iubit, prieten, confident.

Și cu ajutorul Lui…un soț și un tată iubitor pe viitor. Apoi am ieșit la o cină romantică pregătită tot pentru acest eveniment”,  a povestit Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.

Inel de logodnă cu diamant galben

Bineînțeles, a fost ales și un inel de logodnă pe măsură, așa că Marian s-a orientat către unul cu un diamant mare, galben, pentru care se spune că ar fi scos din buzunar între 15.000-20.000 de euro. Dar banii nu contează, atâta timp cât viitoarea sa soție e fericită.

Sursă foto: instagram