Carmen Harra e celebră peste ocean. Ce legătură are cu Joe Biden

Carmen Harra e celebră peste ocean. Ce legătură are cu Joe Biden
Carmen Harra locuiește în America alături de fiica ei, Alexandra. Doamna Harra e celebră și peste Ocean. Aceasta are o legătură cu actualul președinte al Americii, Joe Biden.

Carmen Harra a plecat din țară în urmă cu 20 de ani. Deși acum este împlinită, la început i-a fost destul de greu să se acomodeze în America. În România este recunoscută ca fiind clarvăzătoare, care a prezis tot felul de evenimente înainte ca acestea să se întâmple. Ce legătură are Carmen Harra cu Joe Biden.

Carmen Harra legătură Joe Biden
Carmen Harra și fiica ei, Alexandra.

În America însă, Carmen Harra are cabinet de psihologie. Vedeta este doctor în psihologie și a primit în cabinetul ei, de-a lungul anilor, celebrități ca Jennifer Lopez sau Hillary Clinton. Ultima și cea care i-a adus încă o treaptă pe scara celebritații printre vedetele de la Hollywood este cea în care a dezvăluit dinainte de alegeri cine va câștiga lupta pentru Casa Albă. Carmen Harra a intuit că Joe Biden va fi următorul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Ce legătură are Carmen Harra cu Joe Biden

Carmen Harra legătură Joe Biden

Carmen Harra este și o obișnuită a diverselor evenimente publice din America. Acest lucru e demonstrat chiar de către vedetă. Aceasta a postat pe internet o poză în care era alături de nimeni altul decât președintele Americii, Joe Biden. ”Cu presedintele Joe Biden in 2014”, a scris Harra în dreptul pozei. 

În imagine, se poate observa cum doamna Harra dă mâna cu Joe Biden, care la vremea aceea era Vicepreședinte în administrația Obama. Cei doi dădeau mâna și zâmbeau relaxati. Nu știm sigur dacă ulterior i-a oferit și o consultație. Însă ceea ce știm este că tarifele vedetei sunt destul de piperate. Pentru doar 10 minute de consultație, Carmen Harra încasează 75 de dolari. Pentru o oră de discuții, cei interesați de prezicerea viitorului trebuie să scoată din buzunar 300 de dolari. 

Coadă la evenimentele din România 

Când este în țară, Carmen Harra este o persoană extrem de solicitată. La evenimentele sale, acolo unde oamenii au ocazia să își afle viitorul, se face coadă. Românii se îngrămădesc, dornici să afle cum să-și recâștige dragostea sau cum să facă mai mulți bani. Lucru care evident o avantajează pe Carmen Harra, care a făcut o mică avere din această activitate. 

Foto: Facebook