Carmen Șerban are o fiică secretă? „O ascunde de tatăl ei!” Acum s-a aflat totul, când tânăra a împlinit 18 ani!

Carmen Șerban are o fiică secretă? „O ascunde de tatăl ei!” Acum s-a aflat totul, când tânăra a împlinit 18 ani!
Despre îndrăgita artistă Carmen Șerban s-au spus vrute și nevrute, însă cel mai controversat zvon a fost acela că ar avea o fiică secretă. Lumea a zărit-o deseori pe interpretă în compania unei fetițe, iar asta se întâmpă de 18 ani încoace.

Cine este fata pe care Carmen Șerban o tratează ca pe propria ei fiică? Au o relație foarte apropiată, ele fiind zărite împreună în culisele spectacolelor. Mai mult, pe micuță o cheamă tot Carmen Șerban! De aici a pornit un zvon, cum că artista ar avea o fiică secretă, „pe care o ține ascunsă de tatăl ei”, spuneau gurile rele.

Misterul a fost deslușit

Se pare că tânăra pe care Carmen Șerban o iubește enorm nu este fiica ei, ci nepoata ei. Iar aceasta și-a făcut pentru prima oară apariția în spațiul media.

În premieră la ”Exclusiv VIP”, de la PRIMA TV, Cristi Brancu a avut-o în live, prin Skype. Tânăra, recent devenita majoră, îi poartă numele mătușii, care îi este și nașă de botez. Cristi Brancu a aflat despre relatia dintre Carmen Șerban – mătușa și Carmen Șerban – nepoata.

Tânăra Carmen Șerban a împlinit 18 ani pe 3 ianuarie, dar nu și-a dorit o petrecere cu fast, care să coste mii de euro, ci doar o petrecere în familie. «Eu nu am simț matern, că nu am născut, dar am un simț de mătușă și nașă. Am 16 fini. Îi iubesc din tot sufletul, sunt alături de ei. După Revelion am plecat din județul Neamț, am făcut 11 ore pe drum, m-am străduit neapărat să ajung la ziua Carmencitei noastre, pentru că a făcut Majoratul. E o fată foarte bine crescută. A cerut cadoul să nu fie o petrecre mare, în care se cheltuie mii de euro. A zis «Vreau altceva». Și-a dorit de la tatăl ei și bunica ei (mama mea) o mașină. Acum dă pentru permis. Mi-a plăcut faptul că ea a zis: «Tati, banii se fac greu. Nu are sens, e o vârstă, sunt fericită să o petrec alături de voi, dar eu doresc așa». Am ieșit totuși la restaurant, strict cu familia de gradul 1”, a spus artista Carmen Șerban.

Carmen Șerban vrea să fie ca mătușa ei, Carmen Șerban

Întrebată de Cristi Brancu dacă e sau nu un avantaj să o cheme exact ca pe mătușa ei și cum ar descrie-o pe artistă, nepoata Carmen Șerban a spus: ”E un avantaj să mă cheme ca pe mătușa mea. Lumea mă întreabă direct dacă am legătură cu Carmen, iar eu spun că da. Mă simt în largul meu 100% că mă cheamă Carmen Șerban. Nu am de ce să nu mă simt. Pe plan de etică suntem aproape la fel. Are o disciplină pe care vreau să o urmez, în sensul carierei. E o fire modestă, nu are atitudine de celebritate, nu vorbește de sus”.

Artista a punctat pentru telespectatorii PRIMA TV că apariția la «Exclusiv VIP» a nepoatei sale este prima ei interacțiune cu televiziunea și o bucură asta, întrucât Cristi Brancu a fost primul jurnalist căreia i-a oferit interviu atunci când a venit la București, iar acum istoria se repetă cu nepoata.

Legat de amintirile cu mătușa ei, Carmen cea mică spune: ”Deserori mi-aduc aminte de la mare, cum mă plimbam cu ea pe malul mării, cu picioarele în apă. Mătușa mi-a fost alături mereu.”

”Carmen urmează canto calsic la Școala Populară de Arte din Timișoara și cursuri de pian. Eu am îndrumat-o să nu meargă pe același drum. E foarte grea viața de artist, viața privată cam sare din ecuație. I-am zis: «Dacă vrei o viață mai liniștită, ți-as recomanda să mergi pe business». Eu nu am decât să mă bucur. Îi spnsorizez toată școlarizarea. Sunt mândră că vrea ea să facă asta, nu că îi sugerez eu”, a spus artista Carmen Șerban legat de decizia nepoatei de a urma o cariera în muzică.

Un moment emoționant în emisiune a fost atunci când cele două și-au spus în direct ”Te iubesc!”.

 

Recomandarile noastre