Casa cu cinci etaje de pe Chesterfield Hill a servit drept pied-à-terre pentru Fred Astaire și sora lui Adele, în anii ‘20, când au jucat în muzicalul Funny Face din 1927, în Londra.

Cei doi dansatori se aflau în punctul culminant al carierei lor de teatru când au închiriat proprietatea, din 1928 până în 1933 și au folosit-o pentru a-și distra prietenii din înalta societate, inclusiv regalități, aristocrați și vedete.

Ce invitați de onoare a avut conacul

Ei au dansat în salonul de la primul etaj pentru a-i distra pe oaspeți. Printre invitați s-au numărat Churchill, Noel Coward, prinții Edward VIII și George VI și prințul playboy Aly Khan.

Fred Astaire avea un Rolls Royce Phantom pe care îl parca cu mândrie în afara acestei case. Deseori luau masa la Mayfair’s Claridges and Grosvenor House.

Contractul de închiriere al proprietății s-a încheiat când Adele s-a căsătorit cu lordul Charles Cavendish, s-a retras de pe scenă și s-a mutat în Irlanda.

Fratele ei s-a întors în Statele Unite și și-a început noul spectacol The Gay Divorcee în 1934, cu noua sa parteneră de dans Ginger Rogers (foto).

Casa a supraviețuit bombardărilor din Al Doilea Război Mondial

Casa a fost construită la sfârșitul anilor 1790. Strada pe care se afla a fost grav avariată în timpul Blitz-ului și casele care au supraviețuit, inclusiv aceasta, au fost renumerotate, iar strada a fost redenumită Chesterfield Hill în 1940.

Astăzi, casa are o fațadă originală restaurată, dar a fost modernizată cu meticulozitate și renovată în interior. Dispune de iluminat personalizat și de tâmplărie personalizată de lux, perfectă pentru distracție.

Proprietatea are acum 3.962 mp de spațiu de locuit, cu un hol la intrare, o sală de recepție, birou, bucătărie de familie, sufragerie, cinema, sală de jocuri, cramă, cinci dormitoare și încăperi pentru personal, precum și lift, terasă și patio.

Bucătăria are o insulă centrală, electrocasnice Gaggenau și blaturi făcute de piatră de cuarț, iar sala de jocuri are un cocktail bar încorporat.

Bijuteriile unei celebre prințese din Casa Regală londoneză sunt scoase acum la licitație. FOTO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri