Câștigătoarea „Chefi la cuțite” are grijă de soția lui Nosfe. Rară dovadă de solidaritate între femei

Câștigătoarea „Chefi la cuțite” are grijă de soția lui Nosfe. Rară dovadă de solidaritate între femei
Sunt puțini cei care știu că Florica Baboi, câștigătoarea „Chefi la cuțite” și Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe sunt bune prietene.

Câștigătoarea „Chefi la cuțite”, Florica Baboi e alături de soția lui Nosfe în încercarea prin care trece. Iată ce spune bucătarul.

Câștigătoarea „Chefi la cuțite” are grijă de soția lui Nosfe. Ar face orice să-i însenineze viața

Când a aflat de nenorocirea care s-a abătut asupra Mădălinei Crețan, Florica Baboi a lăsat toată treaba în Franța. Câștigătoarea emisiunii „Chefi la cuțite” și-a luat bilet de avion și a venit în țară pentru a fi alături de prietena sa, în cel mai greu moment al vieții.

„Pe loc mi-am luat bilet, nici nu m-am uitat cât costă, am venit imediat să fiu alături de ea”

”Noi când am intrat în emisiune am intrat deodată, eu cu Mădălina și Nosfe și Toby. În ziua aceea am rămas o zi întreagă împreună. Sunt niște persoane sincere, cu suflet mare, cu suflet bun. Mi-au intrat așa în inimă. Când am auzit treaba asta, atât am plâns. Pe loc mi-am luat bilet, nici nu m-am uitat cât costă, am venit imediat să fiu alături de ea”, a spus Florica Baboi, pentru Spynews.

Vrea să o ducă la Disneyland

Pentru că vrea să le facă fericite pe soția și fetița lui Nosfe, Florica Baboi vrea să le facă o surpriză și să le ducă la Disneyland. ”I-am zis că o să o ajut cu orice are nevoie. Acum vreau să organizez să o aduc aici la Paris pe ea și pe fetiță, la Disneyland. Vreau să iau bilete și să le aduc, știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu”, a mai spus Florica Baboi.

Prietenii vor să-i îndeplinească ultima dorință

Cu ceva timp în urmă, Lu-K Beats, unul dintre prietenii și colegii lui Nosfe a spus ce are de gând să facă în viitor. „Una din dorinţele cele mai mari a lui @nosfezilla în ultimul an a fost să scoată muzică nouă şi mai ales noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să mai facem nişte piese să avem din ce să alegem şi uite aşa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă ţin de promisiune şi să fac lucrurile să se întâmple.

„Şi-a dat viaţa la propriu pentru muzică şi voi trebuie să auziţi ce simţea şi ce avea de spus”

Mi-aş fi dorit ca toată atenţia asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum. Dar poate măcar acum o să îl ascultaţi cu atenţie şi o să îi apreciaţi adevăratul potenţial. Am spus toate acestea public deoarece nu vreau să văd story-uri sau ştiri false ca şi cum cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru clout sau view-uri.

Şi-a dat viaţa la propriu pentru muzică şi voi trebuie să auziţi ce simţea şi ce avea de spus. Toate încasările de pe orice ţine de el se vor duce către Mady şi Iris. Haideţi să îi arăt că apreciem cine a fost şi ce a făcut pentru fiecare din noi”, a scris miercuri Lu-K Beats, pe contul de socializare.

Recomandarile noastre