Cât a luptat George Simion ca să-și cucerească actuala soție. Ilinca l-a crezut afemeiat

Cât a luptat George Simion ca să-și cucerească actuala soție. Ilinca l-a crezut afemeiat
Dacă George Simion a plăcut-o din prima clipă, la Ilinca n-a fost dragoste la prima vedere.

Ilinca, actuala soție a lui George Simion a fost sceptică în privința liderului AUR. Dar politicianul și-a văzut visul cu ochii.

Cât a luptat George Simion ca să-și cucerească actuala soție. Ilinca l-a crezut afemeiat

Colegii de partid îl văd deja președintele României, dar în relația de iubire cu Ilinca, George Simion a avut ceva de tras. Într-o declarație pentru Fanatik, el a vorbit despre începuturile relației lor. Politicianul susține că actuala doamnă Simion nu a fost în extaz atunci când s-au cunoscut, întrucât a crezut că-i umblă ochii și după ale femei. Dar, în timp, acesta a avut un comportament exemplar și tânăra s-a îndrăgostit de cel pe care acum îl consideră bărbatul vieții.

„Atunci a fost primul nostru sărut. Era luna octombrie, anul trecut”

„Ne-am cunoscut când ea era voluntar în campania mea de la europarlamentare, în 2019, când am fost candidat independent. Nu ne-am observat reciproc pe atunci. Mi-amintesc ziua când am cucerit-o. Eram în Căsuța Călușarilor de aici, din Măciuca. Eu trebuia să dorm la Craiova, dar m-am întors aici pentru ea. Am stat o noapte întreagă de povești.

Atunci a fost primul nostru sărut. Era luna octombrie, anul trecut. Suntem de un an împreună. Am vrut amândoi să ne căsătorim, deci nu e din grabă nunta”, a declarat Simion.

N-a ținut cont de tradiție și a văzut rochia de mireasă

Mai sunt doar câteva ore și cei doi își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Simion e mândru nevoie mare și a arătat ținuta pe care o va purta. El spune că, deși tradiția spune ca mirele să-și vadă mireasa în rochie doar în ziua nunții, n-a putut să rabde și a văzut rochia. În ceea ce privește verighetele, acestea au fost personalizate la un bijutier din Botoșani.

„Verighetele le-am personalizat la un bijutier din Botoșani. Sunt, după cum vedeți, cu modele populare. Nu i-am cerut Ilincăi să arăt rochia ei de mireasă. O să arăt doar ia pe care o să o am eu, împreună cu o capă. Am văzut rochia miresei, am făcut o ședință foto”, a declarat mândru, George Simion.

Sursă foto: fanatik