Cât costă cea mai scumpă mască din lume, din aur şi cu diamante

Cât costă cea mai scumpă mască din lume, din aur şi cu diamante
O companie israeliană de bijuterii, din Motza, lucrează la ceea cea mai scumpă mască de coronavirus din lume. V fi din de aur și încrustată cu diamante, cu un preț de 1,5 milioane de dolari.O comandă neașteptată a primit designerul Isaac Levy, un bijutier din Motza, Israel. I s-a ceru să facă ce mai scumpă mască de coronavirus, din lume. COVID-19.

Cea mai scumpă mască din lumeMasca de aur alb de 18 karate va fi decorată cu 3.600 de diamante albe și negre și dotată cu filtre de cea mai bună calitate, la cererea cumpărătorului, a spus designerul Isaac Levy. Isaac Levy, proprietarul companiei Yvel, a declarat că cumpărătorul are alte două solicitări: ca acesta să fie finalizat până la sfârșitul anului și că va fi cel mai scump din lume. Acea ultimă condiție, a spus el, „a fost cea mai ușor de îndeplinit”, scrie abc7ny.com.

El a refuzat să identifice cumpărătorul, dar a spus că este un om de afaceri chinez care trăiește în Statele Unite. Masca de față strălucitoare poate oferi o anumită pizzazz echipamentului de protecție acum obligatorie în spațiile publice din multe țări. Dar, bijuteria neobișnuită va cântări peste o jumătate de kilogram, ceea ce o v face greu de purtat.Într-un interviu la fabrica sa de lângă Ierusalim, Isac Levy a arătat câteva piese ale măștii, acoperite cu diamante. O placă de aur avea o gaură pentru filtru. „Poate că banii nu cumpără totul, dar dacă poate cumpăra o mască COVID-19 foarte scumpă și tipul vrea să-l poarte și să meargă și să atragă atenția, ar trebui să fie mulțumit de asta”, a spus Isaac Levy, crie aceeași sursă. „Sunt fericit că această mască ne-a oferit suficientă muncă pentru angajații noștri pentru a-și putea oferi locurile de muncă în perioade foarte dificile ca în aceste momente chiar acum”, a spus Isaac Levy.

Cel mai mare inel de aur din lume este în Dubai

În Dubai, se află Najmat Taiba, așa cum a fost numit cel mai mare inel cântărește 64 de kg și are jumătate de metru în diametru și este lucrat în aur de 21 de carate, la care se adaugă pietre Swarowski ce cântăresc mai mult de 5 kg. Poți admira inelul în cadrul Kanz Jewellers din Golden Suk. Bijuteria valorează aproximativ trei milioane de dolari.

Uriașa bijuterie este recunoscută de Cartea Recordurilor ca cel mai mare inel din lume.

Recomandarile noastre