Cât costă vila în care a locuit Monica Gabor cu Mr. Pink. De ce vrea chinezul să o vândă

Cât costă vila în care a locuit Monica Gabor cu Mr. Pink. De ce vrea chinezul să o vândă
10 ani au stat împreună, dar idila dintre Mr. Pink și Monica Gabor nu a avut finalul dorit de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Imediat după ce s-a despărțit de Monica Gabor, Mr. Pink a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Unde s-a dus chinezul.

Cât costă vila în care a locuit Monica Gabor cu Mr. Pink. De ce vrea chinezul să o vândă

Când l-a cunoscut pe miliardar, a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de picior. Din păcate însă, chinezul s-a dovedit că nu este bărbatul de care avea nevoie Monica Gabor, așa că fiecare a luat-o pe drumul său. Moni a plecat într-o vacanță în Grecia cu sora ei, Ramona, apoi s-a mutat în Dubai.

Chinezul însă s-a reîntors la fosta soție, de care se spune că ar fi divorțat după ce a cunoscut-o pe româncă. Sursele spun că Monica și-ar fi dorit mult să o cunoască pe mama lui Anthony, însă din păcate acest lucru nu a fost posibil. În schimb, Mr. Pink s-a întâlnit cu Irinel Columbeanu.

Mr. Pink a avut tot timpul grijă de fosta soție

De asemenea, se spune că Mr. Pink a avut tot timpul grijă de fosta sa soție din China, iar Monica spera că se va întâmpla la fel și cu ea. Aceasta a primit cu ani în urmă un superb inel cu diamante. Nu de logodnă, ci așa cum a spus Monica, urmat de o promisiune. După ce și-a pierdut mama, Moni a declarat că miliardarul i-a promis că va avea toată viața grijă de ea.

„Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama”, a povestit Monica. Dar cum încurcate sunt căile iubirii, acum a renunțat la bijuterie.

Ce se întâmplă acum cu luxoasa vilă din Malibu

Puțini sunt cei care știu că Monica și Mr. Pink au locuit la Malibu într-o vilă care se întoarce după soare. Casa a fost achiziționată de chinez în 2014 pentru suma de 3,5 milioane de dolari, dar acum e evaluată la 7 milioane de dolari. Ciudat sau nu, Mr. Pink vrea să vândă casa și a postat anunțul pe site-urile imobiliare din America.

Monica are de ce să regrete despărțirea, pentru că s-a lăfăit într-o vilă cu cinci dormitoare și un living imens, un apartament pentru oaspeți, bar, sală pentru saună, spa și piscină exterioară. Înainte de a se muta cu Mr. Pink, Monica a locuit într-un apartament modest și, spun sursele, făcea naveta în România. Aici era solicitată la diverse joburi, pentru care era plătită și putea la rândul ei să fie la zi cu toate datoriile.

Sursă foto: cancan, playtech