Cât de grav bolnavă este Celine Dion. Și-a anulat mai multe concerte. „Inima mea e frântă”

Cât de grav bolnavă este Celine Dion. Și-a anulat mai multe concerte. „Inima mea e frântă”
Celine Dion a tot amânat mai multe concerte, inclusiv pe cel de la București. Pe 5 noiembrie trebuia să cânte la Las Vegas, un spectacol amânat din iulie. ”Sunt tristă”, a anunțat vedeta. De la soțul ei a învățat să își respecte fanii, a mărturist artista.

Celine Dion are milioane de fani în întreaga lume.  Pandemia a ținut-o departe de publicul său, dar adevărul este mult mai dur. O persoană foarte apropiată a dezvăluit tot ce se întâmplă cu diva.

Cât de grav bolnavă este Celine Dion

Celine Dion (53 de ani) nu a cântat pentru fanii ei la las Vegas, pe 5 noiembrie. Concertul era amânat din vară pentru această dată, dar artista a anunțat că nu poate onora spectacolul promis.

De fapt, vedeta a anulat câteva concerte care urmau să aibă loc în această perioadă. „Sunt atât de tristă, inima mea e frântă”, a spus Celine într-un comunicat. „Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin… Vreau să depășesc această situație cât mai repede”.

Însă, surse din familia artistei au declarat că este foarte grav bolnavă. Inițial starea ei a fost prezentată drept delicată, dar familia susține că Celine are dureri groaznice de picioare.

Celine Dion și-a anulat mai multe concerte

Celine Dion nu a dat foarte multe detalii, precizând doar că are niște spasme musculare „severe şi persistente”, care o împiedică să cânte.

„Nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Ea suferă de dureri la gambe și la picioare care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult”, conform dezvăluilor făcute revistei Herede de către o rudă a acesteia.

Așadar, este vorba de o boală a cărui simptome ar putea dura mult timp. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, poate fi necesar să înceapă terapii complexe și să se retragă din lumea showbizului.