Cât de sărac a fost, de fapt, manelistul Jador. Fotografiile spun totul

Cât de sărac a fost, de fapt, manelistul Jador. Fotografiile spun totul
Acum e celebru și o duce bine. Are  suficienți bani ca să își ajute și familia. Dar nu a fost mereu așa. Celebrul Jador nu a avut deloc o copilăriei pe roze, și nu îi e rușine să vorbească despre acest lucru.

În general, după ce ajung la o anumită situație financiară, mulți încearcă să își cosmetizeze trecutul și nu recunosc și nu amintesc nici în ruptul capului realitatea. Nu e cazul acestui manelist. Jador vorbește liber despre viața lui de dinainte să aibă succes.

Jador a copilărit în comuna Horgești, județul Bacău, loc unde locuiesc și în momentul acesta rudele sale. Tânărul provine dintr-o familie numeroasă, simplă și modestă. Așa de modestă, încât, în copilărie, Jador a beneficiat de bursele sociale de la stat acordate elevilor care provin din familii cu venituri mai mici de 500 de lei pentru fiecare membru.

Familia sa trăia într-o casă mică, fără ferestre, frații dormeau în același pat. „Stăteam la curte. În geam aveam prelată. Eram amărâți. Într-o cameră dormeam și eu și frate-miu și sora mea, în același pat. Și sunt mai mici decât mine cu 5 ani. Eu știu că un om care merge la porumb, la săpat, știu că muncește o zi întreagă pentru 50 de lei. Știu că e greu”, a povestit manelistul.

Vara, ca să se bucure de fructele sezonului, făcea troc, a mai povestit artistul: „Când eram mic nu aveam bani de pepeni și dădeam porumb pe pepeni. Dădeam 2 kilograme de porumb pe 1 kilogram de pepeni. Uneori dădeam mere”.

Jador, absolvent de Academie

Toate aceste greutăți l-au motivat să viseze mai mult și să își pună în practică visurile. Așa cum Rețete și vedete a scris, Jador e licențiat în Științe Economice și se laudă cu asta. Băcăuanul, pe numele său real Ionuț Remus Dumitrache, a absolvit cursurile Academiei de Științe Economice din București în 2017. Își amintește că, atunci când a început facultatea, a stat nemâncat câteva zile, pentru că pur și simplu nu avea bani.

„M-am dus, am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. (…) Eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici. (…) Eram cu stres.

A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat”, a povestit manelistul într-o emisiune TV. El a relatat și de unde a venit salvarea: „Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: Ia zi, ai bani?”.

Pentru ce muncește și strânge bani manelistul

Cunoscutul cântăreț de manele își ajută acum familia. În loc să își cheltuie banii pe mașini scumpe, haine de fiță și petreceri, el trimite bani acasă. Recent, artistul a mărturisit, pe rețelele sociale, ce îl motivează în continuare.

„Am avut o copilărie sărăcăcioasă, dar superbă. Muncesc pentru a-mi oferi mie, familiei mele și copiilor pe care o să-i am o viață la care am visat eu. Niciodată nu mi-am dorit să supăr pe cineva prin munca mea. Fac doar ceea ce-mi place din toată inima! Nu este vina mea că oamenii mă iubesc”, a spus artistul.

Sursa foto: Instagram, Impact

Ce spune acum Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. I-a tocat banii?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp