Cătălin Bordea a dat vestea mult așteptată, fanii vor fi extrem de fericiți. Comediantul spune tot ce are pe suflet

Cătălin Bordea a dat vestea mult așteptată, fanii vor fi extrem de fericiți. Comediantul spune tot ce are pe suflet
Toată lumea așteaptă ca simpaticul comediant Cătălin Bordea să devină tată. Încă nu e pregătit, dar s-ar putea să opteze pentru a înfia un copil.

Cătălin Bordea și soția sa, Livia, nu au ales să devină părinți până acum, dar se pare că s-au schimbat gândurile.

Invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonete, Bordea a răspuns întrebării care stă de multă vreme pe buzele tuturor: va deveni sau nu părinte? Comediantul susține că el și soția nu s-au simțit atât de pregătiți pentru o meserie atât de grea, însă e posibil să înfieze un copil.

Cătălin Bordea și Livia, la cununia religioasă

„Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să face asta. Când? Deja vine 40, se duce 45. Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil”, a declarat Cătălin Bordea.

A cerut-o pe Livia în căsătorie într-un mod inedit

Livia și Cătălin Bordea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire, iar artistul își amintește și acum momentul în care și-a învins o mare frică, când a cerut-o în căsătorie. „Eu mă tem de înălțime. Mi-am cerut soția în căsătorie sărind din avion. Ea a zis «Da» sus, eu am zis «Nu» jos, că nu mai fac asta niciodată”, a spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea și soția

„Aceasta nuntă nu a fost împărțită între prieteni și rude, ci toți ne sunteți Familie”

Cei doi s-au căsătorit în mare secret, dar comediantul a postat câteva fotografii de la cel mai frumos moment din viața lui, alături de câteva rânduri de suflet. „Mulțumim din tot suflet celor care au fost alături de noi și care au făcut parte din visul nostru.

Aceasta nuntă nu a fost împărțită între prieteni și rude, ci toți ne sunteți Familie. Minunea a fost imortalizata de @rauljichici și @catalinjichici”, a scris atunci mirele pe pagina sa de facebook. Cu ceva timp în urmă, Bordea a vorbit și de relația pe care o are cu socrii: „Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei”.

Recomandarile noastre