Cătălin Botezatu a dus-o pe Loredana Groza la Ritz, la Paris, iar ea i-a șocat pe francezi cu momentul ei artistic. E incredibil ce a făcut

Cătălin Botezatu a dus-o pe Loredana Groza la Ritz, la Paris, iar ea i-a șocat pe francezi cu momentul ei artistic. E incredibil ce a făcut
Cătălin Botezatu este în rândul marilor creatori de modă europeni, iar zilele acestea s-a alăturat vedetelor internaționale și marilor branduri, cu o prezentare în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție de haine în cadrul evenimentului Romanian Designers care a avut loc la Paris, parte Paris Fashion Week. Designerul autohton s-a alăturat numelor celebre din industria modei și și-a prezentat, în capitala Franței, noua colecție vestimentară cu ținute de lux.

Președintele Haute Coiffure Francaise – Pascal Bizolon, reprezentanții Balmain London,  creatorul Jean Claude Jitrois, Rodica Paleologu, dar și primarul Robert Negoiță și omul de afaceri Nicolae Badea, alături de bloggeri și vloggeri celebri în întreaga lume i-au admirat creațiile care au îmbrăcat modelele coafate de  celebrul hairstylist-ul Laurent Tourette.

Cătălin Botezatu a dus-o pe Loredana Groza la Ritz

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)


Prezentarea de modă care a avut loc la celebrul hotel Ritz din Paris i-a dat pe spate pe participanți, nu numai cu inventivitatea ținutelor, dar și cu spectacolul dinainte a show-ului. Cătălin Botezatu a dus-o pe Loredana Groza cu el, la Ritz, iar diva a susținut un recital în timpul căruia a fost acompaniată de un țambalagiu.

Loredana Groza și taraful Augurida au întreținut invitații cu muzică autentic românească. Artista a interpretat cele mai cunoscute melodii din repertoriul său, iar atunci când a cântat melodia „Bună seara, iubite!”, designerul i s-a alăturat, în aplauzele celor prezenți la eveniment.

După doi ani de absență, Federația Română de Design și Accesorii în parteneriat cu Ministerul Turismului și Antreprenoriatului, a organizat la celebrul hotel Ritz din Paris un eveniment de moda de amploare. Este cartea de vizita prin care România încurajează exportul industriilor creative.

De la eveniment nu a lipsit nici fiica Loredanei Groza, Elena, care a defilat ca invitat special pentru Clara Rotescu.

Sursa foto: Instagram, MVBranding

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre