Cătălin Botezatu, mai sincer ca niciodată. Merge la Denise Rifai în această seară

Cătălin Botezatu, mai sincer ca niciodată. Merge la Denise Rifai în această seară
Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu este supus tirului de întrebări indiscrete de către jurnalista Denise Rifai. Emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai” a fost mutată în ziua de duminică, de la ora 22.30.

Ce nu știați despre Cătălin Botezatu veți afla duminică, 12 septembrie, de la ora 22.30, la Kanal D. Denise Rifai a pregătit niște întrebări foarte indiscrete. Să vedem ce răspunde creatorul de modă.

Cătălin Botezatu mai sincer ca niciodată. Merge la Denise Rifai

Cătălin Botezatu este de 30 de ani subiect savuros pentru presă. Este frumos, talentat, rafinat, înconjurat mereu de femei frumoase.

Duminică, 12 septembrie, de la ora 22.30, Denise Rifai îl va avea că invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Celebrul creator de modă și om de televiziune are o viață tumultoasă și vom afla câte ceva din secretele sale.

„A încercat Anamaria Prodan să-ți cumpere voturi la Bravo, ai stil!”?. „Ai mințit când ai spus că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”.

„Ți-a fost pusă viața în pericol din cauza cămătarilor?”. „Ai fost abuzat în închisoare?”.

Sunt câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai le va pune în această seară.

Cătălin Botezatu, în pericol de moarte

Întrebat dacă i-a fost pusă viața în pericol din cauza cămătarilor, Cătălin Botezatu a răspuns scurt că da. Voiau să îl omoare. Designerul a răspuns inclusiv că în permanență este nevoit să joace un rol. „În ultima perioadă joc un rol permanent”. În ce priveste iubirea, Cătălin Botezatu este convins că nu mai vrea să facă un pas greșit. „Nu mai vreau să fac aceeași greșeală niciodată. Uneori mă simt neputincios”, a mai spus Cătălin Botezatu în emisiunea lui Denise Rifai.