Cătălin Botezatu, pe urmele Oanei Zăvoranu. Ce a făcut într-un moment de slăbiciune

Cătălin Botezatu, pe urmele Oanei Zăvoranu. Ce a făcut într-un moment de slăbiciune
Este un bărbat dorit de orice femeie, dar Cătălin Botezatu a avut multe momente în care a simțit că nimeni nu îi este aproape.

Celebrul designer Cătălin Botezatu a trecut prin multe situații grele în tinerețe. Uneori a știut să gestioneze momentele, alteori nu. Și atunci a mai făcut și lucruri nebunești.

Cătălin Botezatu, pe urmele Oanei Zăvoranu. Ce a făcut într-un moment de slăbiciune

Recent, în cadrul unui interviu pentru Antena 3, Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire cu adevărat șocantă. A recunoscut că a mers la vrăjitoare. S-a întâmplat cu mulți ani în urmă, dar după acest episod a înțeles că iubirea apare în viața unei persoane atunci când vine momentul potrivit. Și nu recomandă nimănui să facă ca el. În plus, a realizat că singurul în care trebuie să aibă încredere este Dumnezeu.

„Iubirea, fericirea, astea nu se caută. Astea vin de la sine. Dacă e să vină și să apară acea persoană, apare. Atunci când ești disperat, atunci nu apare. Atunci când ieși dintr-o relație și spui că a fost ultima, o să mă sinucid. Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură, în sensul că am zis gata, mă sinucid, mă duc la vrăjitoare.

Când eram mai tânăr. (…) Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic. Când ești liniștit și ești ok, Dumnezeu îți arată tot timpul pe cineva. Nu caut, vin. Și dacă nu vin, aștept, și între timp consum aspirină. Da, poți să mergi la un astrolog, poți să mergi la un om care se ocupă cu energiile. Dar la vrăjitoare, nu”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Multe proiecte pentru 2022

Cătălin a intrat cu dreptul în noul an și are multe proiecte pe care abia așteaptă să le ducă la îndeplinire. „Începem imediat cu Săptămâna Modei la Paris, apoi alte săptămâni ale modei în țară. Legat de proiectele mele, colecții băgate în lucru, colecții care să se vândă. Pentru că e foarte greu”, a mai spus designerul.

Sursă foto: instagram