Cătălin Botezatu și regretele vieții lui. Femeile au avut un rol important

Cătălin Botezatu și regretele vieții lui. Femeile au avut un rol important
S-au iubit, s-au despărțit, dar Cătălin Botezatu nu a putut să o dea uitării pe femeia care i-a marcat existența. Despre cine este vorba.

Chiar dacă prin patul lui au trecut multe femei, designerului Cătălin Botezatu i-a rămas sufletul la una. O vrea oare înapoi?

Cătălin Botezatu, declarații neașteptate: „Încă o mai iubesc”

În timp ce multe domnițe suspină pentru Cătălin Botezatu, inima lui a rămas la una dintre femeile care i-au schimbat viața. E vorba de nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. De curând, Bote a vorbit despre blondă și a uimit pe toată lumea declarând că încă mai are sentimente pentru actuala iubită a lui Gabi Bădălău. El spune că o consideră o femeie specială, un om special și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Lucru pe care Botezatu nu l-a făcut de prea multe ori în viață.

„Mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă”

”Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa.

Mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă. Mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a afirmat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

Cu ce femei celebre a umblat designerul

Creatorul de modă a avut multe iubite celebre, însă nici una nu a reușit să-l determine să lasă burlăcia. Printre frumusețile cu care s-a lăudat de-a lungul vremii se numără Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov și bineînțeles, Bianca Drăguşanu. Dar lista e mult mai lungă. Se pare că singura cu care ar fi mers în fața altarului a fost Bianca Brad. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună de mult, au rămas în relații de prietenie.

Sursă foto: voxbiz, instagram