Cătălin Cazacu dă detalii despre nunta cu Ramona Olaru. Nu vrea invitați îmbrăcați la cămașă

Cătălin Cazacu dă detalii despre nunta cu Ramona Olaru. Nu vrea invitați îmbrăcați la cămașă
Ramona Olaru a tras peștele cel mare atunci când l-a cunoscut pe Cătălin Cazacu. Sportivul e mai hotărât ca niciodată să o ia de nevastă.

Chiar dacă și ei mai au certuri, pentru că așa e într-un cuplu, întotdeauna împăcarea e foarte dulce. Iar Cătălin Cazacu știe cum să se facă plăcut.

Cătălin Cazacu dă detalii despre nunta cu Ramona Olaru. Nu vrea invitați îmbrăcați la cămașă

De ceva vreme, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt un cuplu și au planuri serioase de viitor. Tânărul a vorbit recent, la Antena Stars despre cum ar vrea să arate nunta lor și a mărturisit că nu se gândește la ceva clasic, pentru că nu suportă invitații îmbrăcați la cămașă.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine’, s-a destăinuit Cazacu.

Chiar dacă cererea în căsătorie încă nu a avut loc, femeie hotărâtă, Ramona știe exac ce inel de logodnă i se potrivește. „I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante’, a declarat blonda.

De ce se ceartă cei doi

Și pentru că viața are sare și piper, cei doi se împung de multe ori, iar motivul este vestimentația aleasă de Cătălin, care nu e pe gustul iubitei sale. „Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…)

Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească”, susține colega lui Dani și Răzvan.

Cu capul plecat, Cătălin recunoaște că nu are gusturi, dar spune că își cere iertare cu un buchet de flori: „Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. (…) Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori… (…) Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea”, a continuat Cătălin Cazacu.

Sursă foto: instagram