Cătălin Cazacu iar a zbârcit-o, Ramona Olaru l-a taxat. S-a săturat să fie femeia-bărbat. Exclusiv

Cătălin Cazacu iar a zbârcit-o, Ramona Olaru l-a taxat. S-a săturat să fie femeia-bărbat. Exclusiv
Cu puțin timp în urmă, Ramona Olaru i-a mai dat o lecție iubitului său, Cătălin Cazacu. Iar au început discuțiile între cei doi.

Încercând să fie cât mai elegantă, Ramona Olaru a postat un video în în care le-a explicat fanilor săi că, indiferent de bărbatul care a fost în viața ei, a trebuit să se descurce mereu singură. De data asta, problema a fost mașina care a trebuit dusă la reparat, pentru că avea ceva probleme.

Ca de fiecare dată, Ramona susține că a rezolvat totul fără ajutorul nimănui și se consideră o femeie-bărbat. Cuvintele sale au fost cu direcție clară către Cătălin Cazacu care, posibil să o fi dat-o iar în bară.

„Așa am învățat și așa m-au învățat toți cei care au trecut prin viața mea”

„I’am back in my car. S-au stins toate becurile din bord. Așa mă descurc eu mereu, femeia-bărbat. Așa am învățat și așa m-au învățat toți cei care au trecut prin viața mea, că trebuie să mă descurs singură și asta fac”, a mărturisit Ramona Olaru.

Dealer la casino

La începutul anului, Ramona și-a anunțat fanii că anul acesta mai are și un alt job, în afară de ceea ce prestează dimineață de dimineață la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona merge o dată pe lună și este dealer la masa de joc. Și nu sunt singurele proiecte pe care le va avea anul acesta…

Adio căsătorie?

Chiar dacă Ramona și Cazacu speră că vor ajunge și în fața altarului, fosta iubită a sportivului susține că acest lucru nu se va întâmpla. „Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui.

Aceeași poveste… vorbă multă, fapte puține. Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani. Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el.

Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel mai important lucru pentru mine să existe în continuare o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului.”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru o publicație cunoscută.

Recomandarile noastre