Sofia Vergara este cea mai bine plătită actriță de la Hollywood. Suma câștigată este fabuloasă. Ea a fost desemnată recent de topul anul realizat de revista Forbes drept cea mai bine plătită actriță de la Hollywood. Clasamentul a fost întocmit luând în calcul veniturile actrițelor în perioada iunie 2019 – iunie 2020. Pe primul loc se află actrița Sofia Vergara, care a câștigat nu mai puțin de 43 de milioane de dolari.

Marea invinsă a topului

Topul Forbes a celor mai bine plătite actrițe a suferit schimbări majore. Marea absentă a fost actrița Scarlett Johansson, care în ultimii doi ani a ocupat primul loc. Din cauza amânării lansării filmului „Black Widow”, actrița nu a fost încă plătită pentru munca de pe platourile de filmare. Astfel, în acest an, primul loc a fost ocupat de actrița Sofia Vergara, ea fiind de câțiva ani pe primele poziții.

Cine e Sofia Vergara

Actrița este originară din Columbia,  devenind celebră în urmă rolului jucat în serialul de comedie „Modern Family”. Cea mai mare parte din veniturile vedetei provin din acest serial, dar și din rolul de jurat la „America’s Got Talent”. Ea are venituri suplimentare care provin din contractele de publicitate, dar și din propriile linii de jeans și de mobilă.

Toate aceste venituri au condus- o în fruntea clasamentului, ea având încasări de 43 de milioane de dolari, în 12 luni. Are 48 de ani, un copil și a fost căsătorită de două ori.

Top 10 cele mai bine plătite actrițe

Pe locul doi s-a clasat Angelina Jolie, care a câștigat 35,5 milioane de dolari. Ea a fost recompensată pentru producțiile „Maleficent: Mistress of Evil”, „Come Away”, dar și pentru rolul jucat într-o nouă serie Marvel, „The Eternals”.

Pe poziția a treia este Gal Godot, poziție, care a încasat peste 31,5 milioane de dolari, mai bine de 20 de milioane de dolari fiind obținuți din partea companiei Netflix pentru rolul său din pelicula „Red Notice”.

Pe poziția a patra se află Melissa McCarthy cu 25 milioane de dolari, urmată de Meryl Streep cu 24 milioane de dolari. Locul șase este Emily Blunt cu 22,5 milioane $, apoi Nicole Kidman cu 22 milioane de dolari și Ellen Pompeo cu 19 milioane de dolari. Topul primelor zece cele mai bine plătite actrițe este închis de Elisabeth Moss cu 16 milioane de dolari și Viola Davis cu 15,5 milioane de dolari.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Raluca Bădulescu are o soră mai mică, total diferită. Iată cum arată!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri