Cavalerul de onoare la nunta fabuloasă lui Alin Oprea cu Medana a fost un… câine. De ce a plâns cântărețul

Cavalerul de onoare la nunta fabuloasă lui Alin Oprea cu Medana a fost un… câine. De ce a plâns cântărețul
Alin Oprea și-a dus femeia vieții în fața altarului cu câteva zile în urmă. Cu siguranță a fost nunta anului, iar cavalerul de onoare a fost un câine.

Dar nu orice câine, ci chiar Hugo, un patruped pentru care Alin Oprea și Medana ar face orice. Dar prezenți au fost și cele două cățelușe maidaneze, pe care bruneta le-a salvat de la moarte.

Chiar dacă au mai trecut prin emoțiile unei căsătorii, nunta lui Alin Oprea și a Medanei a fost ca o poveste. Cântărețul s-a ocupat de tot, astfel încât mireasa să nu aibă nici cel mai mic stres, iar ce a ieșit i-a uimit chiar și pe miri. Cât privește cavalerul de onoare acesta a fost Hugo, câinele celor doi, iar invitate de onoare cele două cățelușe maidaneze pe care Medana le-a salvat de la moarte.

„Verighetele au fost aduse de Hugo, cățelul nostru”

„Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă. El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu.

M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze. La noi au fost elemente fabuloase, toate momentele au fost emoționante. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate frumos.

Alin Oprea și Medana au avut o nuntă fabuloasă

Alin Oprea i-a compus soției o melodie, iar Gheorghe Turda a ieșit din spital, cu bilet de voie, să le cânte

Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie să vină să cânte din spital și a cântat o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt cum s-a anunțat inițial.

Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector”, ”, a mărturisit Medana, emoționată, pentru Click.

„Ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi facă surpriza asta imensă”

Mirele, bărbat puternic, a plâns la nuntă în momentul în care și-a auzit soția cântând o canțonetă alături de un prim tenor de la Opera Națională din Cluj. „Eu am organizat toată nunta și m-am ocupat de fiecare detaliu, începând de la meniu, locație, artiști, sonorizare, scenă. E meseria mea și mă și pricep.

Credeam că nu voi avea nici o surpriză la nunta mea, dar a fost una! Surpriza cea mai mare mi-a făcut-o Medana, care a apărut împreună cu Sorin Lupu, prim-tenor la Opera Națională din Cluj, și a cântat o canțonetă precum o soprană profesionistă.

Au plâns toți invitații de la nuntă și eu cu ei, ca un copil! Prima dată am crezut că e făcătură, dar ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi facă surpriza asta imensă! Ni s-au tăiat picioarele la toți. Nu ne-am dezmeticit o jumătate de oră”, a mărturisit și fericitul mire.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre