Revenim la cazul dispariției misterioase a unui tânăr englez, al cărui cadavru nu s-a găsit nici după 28 de ani. Seamănă cu cazul Elodia, de aceea vom urmări ce se întâmplă în această anchetă în care, zilele trecute, s-a produs și arestarea părinților băiatului.

Reamintim pe scurt povestea din primul articol scris despre caz. Doris și Charles Clark din Saltburn, Cleveland, au reclamat la Poliție, în urmă cu aproape 28 de ani, că fiul lor în vârstă de 23 de ani a dispărut în mod misterios. Băiatul, Steve, avea un handicap în urma unui accident de mașină petrecut în copilărie. Dispariția lui avusese loc după Crăciunul din 1992.

Steven Clark s-a dus la toaleta publică în timp ce se afla într-o plimbare împreună cu părinții de-a lungul râului, lângă Saltburn Pier din Cleveland, în 28 decembrie 1992, ora 15.00. De atunci nu a mai fost văzut niciodată. Planșa de mai jos arată locul din care a dispărut Steve.

Părinții săi, Doris și Charles, care locuiesc în Marske-by-the-Sea, Cleveland, au fost arestați săptămâna trecută, sub suspiciunea de crimă, mama sa descriind situația ca „absolut ridicolă”.

Poliția a făcut arestările în urma unei reexaminări reci a cazului. Raportul despre persoanele dispărute are consemnat faptul că tânărul Steve Clark se afla în ziua dispariției într-o plimbare cu familia și a folosit toaletele publice ale bărbaților de lângă debarcaderul de pe promenada de la Saltburn, în timp ce mama sa a intrat în toaleta femeilor.

În același raport se spune că mama a declarat că a crezut că Stave a plecat spre casă, dar de atunci nu l-au mai văzut niciodată.

Niciun cadavru nu a fost găsit vreodată.

Detectivii din Cleveland și North Yorkshire Cold Case Unit au redeschis cazul la începutul acestui an.

Părinții pensionari ai tânărului – Doris, în vârstă de 81 de ani și Charles, de 78 de ani (foto) – au fost cei care au anunțat presa că au fost arestați pentru dispariția fiului deoarece după reținerea și audierea lor, instanța i-a eliberat pe cauțiune.

Vineri, 18 septembrie 2020, Poliția a amenajat un cort în grădina din spate a casei părinților lui Steven Clark și criminaliștii s-au mutat acolo pentru a face investigații.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp