Sunteți o femeie frumoasă?

  Revistă din anul 2006

Da. Mă consider o femeie atrăgătoare. Nu sunt neapărat o persoană modestă. Sper că v-am surprins. Cred că trebuie să-i mulțumesc mamei. Apoi cred că pe chipul fiecăruia dintre noi se vede caracterul și sufletul omului.

V-ați construit cariera pe rochii mulate și tocuri cui?

Nu. Recunosc că în adolescență, când nu eram o persoană cunoscută, a contat felul în care ieșeam pe stradă, felul în care mă prezentam. După ce am obținut o funcție importantă tocmai că încercam să ascund aceste detalii. Eram acel personaj care întrunea toate „punctele” pentru a fi în centrul atenției. Aveam acces la zonele înalte ale politicii și nu mă sfiam să mă îmbrac cum nu era voie în politică.

Vă deranjează eticheta de corputa Românei?

La început m-a deranajat. Astăzi, din ce în ce mai puțin. Mă deranja că toate acuzațiile ce mi-au fost aduse puteau fi aduse, de fapt, oricărui politician. Cei de atunci rămân liniștiți și în ziua de astăzi. S-a dorit în mod special să se pună accent pe mine, să mă scoată drept un politician corupt. Frustrarea asta mi-a trecut între timp. Vedem și în ziua de astăzi la alegeri ce fel de lucruri se spun despre candidați.

E greu să fii Elena Udrea?

Astăzi nu. S-au schimbat foarte multe lucruri. Au fost momente în care mi-aș fi dorit să ies pe stradă fără ca oamenii să se uite la mine și să mă judece. Azi este mult mai ușor pentru că m-am retras de ceva vreme, iar reacția oamenilor este mult diminuată. Oamenii s-au dezobișnuit să mă vadă în centrul atenției și mă recunosc mai greu acum.

V-ați mai fi căsătorit cu Dorin Cocoș dacă nu era un bărbat bogat?

M-am căsătorit cu el după șase ani de relație. Am depășit perioada cu „cine era Dorin Cocoș”. A fost o relație foarte frumoasă timp de 6 ani, cu momente dificile, dar foarte frumoasă și care s-a concretizat cu o căsătorie aboslut naturală. Chiar dacă nu avea averea sa tot m-aș fi căsătorit cu el. L-am cunoscut la tribunal. Am stat la o cafea împreună la cafeneaua din spatele tribunalului. Era un client al maestrului meu, eu eram avocat stagiar.

Când v-ați dat seama că Dorin Cocoș nu vă mai iubea?

 

Cred că m-a iubit tot timpul. Situația în care ne aflam, un cuplu public, a făcut ca în relația noastră să apară tot felul de sincope. Și eu mi-am petrecut foarte mult timp pentru cariera mea. Toate lucrurile acestea au răcit relația, sentimentele s-au estompat și așa am ajuns să ne despărțim. Când ne-am despărțit sentimentele erau modificate, dar existau. O femeie simte când este înșelată. Relația era de așa natură încât până și asta a părut ceva natural.

Revenim curând cu un alt calup de întrebări puse de Denise Rifai în emisiunea de marți noaptea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri