Ce a făcut Andreea Bălan când și-a dat seama că tatăl ei i-a risipit toată averea. „Aș fi fost milionară dacă…”

Ce a făcut Andreea Bălan când și-a dat seama că tatăl ei i-a risipit toată averea. „Aș fi fost milionară dacă…”
Ori de câte ori apare pe scenă emană doar o atitudine pozitivă, fiind mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă sufletul îi este plin de durere.

A trecut peste un divorț dureros, apoi a încercat să-și refacă viața, dar nici atunci nu a avut mai mult noroc. Invitată în podcastul „Aproximativ – Discuții cu Gojira”, artista a vorbit despre unul dintre cele mai dramatice episoade din viața ei când a fugit de acasă. Ea a decis atunci să părăsească casa, pentru că era total nemulțumită față de comportamentul tatălui său. Dar și banii pe care i-a strâns în perioada în care cânta alături de Andreea Antonescu în trupa Andre.

„Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic. Mie mi se părea o nedreptate”

„S-a ocupat tata până la 18 ani, apoi am fugit de acasă și am început să mă ocup singură. Nu mai îmi plăcea cum se ocupa tata de mine. Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic.

Mie mi se părea o nedreptate și am vrut să îmi iau cariera în mâini, ca să mă ocup singură și să pot să-mi gestionez singură banii”, a povestit Andreea Bălan în cadrul podcastului.

Care e cel mai mare regret al artistei

Chiar dacă a trecut prin momente cumplite, Andreea Bălan spune că a învățat multe în viață, iar acele clipe au ajutat-o să se formeze spiritual și să evolueze frumos. „Dacă ai fi avut atâția bani pe mână?”, a întrebat-o Gojira pe Andreea Bălan. „Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu. La vremea respectivă, evident că am luat-o ca pe o dramă.(…)

Fiecare greșeală din trecut te-a ajutat să ajungi omul de azi. Dacă tatăl meu investea la vremea respectivă în terenuri sau în case, aș fi fost o milionară și nu aș fi avut ambiția de a continua ceea ce am început atunci. Eu din sărăcie am vrut să mă mențin și să revin la ceea ce fusesem”, a explicat Andreea Bălan.

Recomandarile noastre