Ce a pățit Nicoleta Nucă în Istanbul nu are legătură cu „Bravo, ai stil!”. Nimic nu anunța așa ceva

Ce a pățit Nicoleta Nucă în Istanbul nu are legătură cu „Bravo, ai stil!”. Nimic nu anunța așa ceva
E una dintre cele mai frumoase voci ale României și toți o adoră. Ce s-a întâmplat acum în viața Nicoletei Nucă.

A făcut anunțul cu puțin timp în urmă și toți fanii s-au bucurat enorm. Ce s-a schimbat la Nicoleta Nucă după ce a anunțat că va participa la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D?

Ce a pățit Nicoleta Nucă în Istanbul nu are legătură cu „Bravo, ai stil!”. Nimic nu anunța așa ceva

Trăiește cele mai frumoase momente din viață și a simțit cu adevărat ce înseamnă fericirea. Nicoleta Nucă s-a logodit cu bărbatul visurilor sale și a anunțat totul pe contul său de socializare. Momentul a fost bine ales de iubitul său, Alex Ursache, când cei doi au plecat într-o vacanță la Istanbul. Iar Nicoleta nu a bănuit absolut nimic.

Se iubesc de trei ani

Nicoleta și Alex trăiesc o poveste de dragoste de trei ani, însă cântăreața nu s-a gândit la ce va urma. Departe de ochii curioșilor, Alex i-a cerut mâna frumoasei sale la Istanbul, într-un cadru de poveste, la apus de soare. Pentru că un asemenea moment cu siguranță nu va fi niciodată uitat. Atunci când Nicoleta s-ar fi așteptat mai puțin, el a scos inelul din buzunar și amândoi au plutit pe aripi de vis.

Nicoleta a făcut totul public

Imediat, Nicoleta a făcut o mică ședința foto cu superba bijuterie și le-a dat vestea cea mare admiratorilor săi, care au fost extrem de fericiți.

Nico a spus un da din tot sufletul și e convinsă că va avea cea mai frumoasă viață alături de cel cu care se potrivește din toate punctele de vedere. ”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul Nicoletei, postat lângă fotografia cu inelul de logodnă.

Antonia, printre primele care a reacționat

Așa cum ne-am fi așteptat, mesajele de felicitare cu început să curgă. Printre primele persoane care au felicitat-o s-au numit colegele de breaslă Giulia și Antonia: ”Wooow, felicitări”, ” Felicitări, vă pupăm!”.

Sursă foto: ea.md