Ce are ducesa Kate Middleton în poșetă. S-a văzut de-a dreptul

Ce are ducesa Kate Middleton în poșetă. S-a văzut de-a dreptul
Când vine vorba de gențile femeilor, mereu sunt discuții și zâmbete malițioase. Se spune că au prea multe chestii înăuntru, nefolositoare. Credeți că fețele regale fac excepție?

Kate Middleton (39 de ani), soția Prințului William a ajuns în atenția presei mondene după ce a fost fotografiată de paparazzi mergând pe stradă cu poșeta desfăcută. Toată lumea a putut vedea ce are ducesa de Cambridge în geantă.

Așa cum știți, Kate și William au participat în urmă cu câteva zile la summitul dedicat schimbărilor climatice din 2021, COP26. Evenimentul a avut loc în Glasgow. Cei doi au fost fotografiați imediat după ce au coborât din tren. Ducesa de Cambrigde era îmbrăcată într-o ținută casual și avea o poșetă voluminoasă tip shopper. Aceasta era umplută până la refuz cu diverse obiecte. Geanta, de la Smythson, a mai fost purtată de Kate și cu alte ocazii și este estimată la circa 645 de lire sterline.

Kate Middleton a umblat pe stradă cu poșeta desfăcută

Jurnaliștii nu știu dacă ducesa a uitat să își închidă geanta sau dacă nu a mai apucat să facă asta, după ce a burdușit-o de-a dreptul.

Soția Prințului William a mers pe stradă cu geanta deschisă, iar toată lumea a putut observa ce are în ea. În geanta ducesei se afla un laptop și un dosar. Expertul în analiza membrilor Casei Regale Britanice, Angela Mollard, susține că pe lângă laptop și dosar, Kate ar mai fi avut la ea și o trusă de machiaj și un pachet cu șervețele.

„Cred că a uitat să o închidă. Avea la ea laptopul și un dosar cu șină. De obicei, Kate poartă mereu la ea și o trusă de machiaj și șervețele pentru ten. Are trei copii acasă, deci, probabil, avea la ea și un pachet cu stafide și un baton cu cereale musli, nu credeți?”, le-a spus Mollard prezentatorilor emisiunii Morning Show, dezbătând conținutul genții ducesei, informează express.co.uk.

Ducesa iubește moda simplă

Altfel, Kate Middleton e cunoscută pentru modul neostentativ în care apare în public. Ea poartă la diverse ocazii o pereche de cizme pe care le deține încă din studenție. Iar anumite piese din garderobă le folosește cu repetiție. În urmă cu o lună, Kate Middleton a participat la o dezbatere legată de educația din pandemia de COVID-19, denumită „Copiii lui 2020” și a ales să poarte o ținută simplă. Ea i-a surprins atunci pe criticii de modă cu o rochie cadrilată, alb-negru, de la Zara, care costă 16 lire sterline, adică aproximativ 95 de lei.

Sursa foto: Twitter, Instagram