Ce au în comun Mihai Bendeac, Tom Cruise și John Travolta. „Vreau neapărat în Iad…”

Ce au în comun Mihai Bendeac, Tom Cruise și John Travolta. „Vreau neapărat în Iad…”
După scandalul cu plecarea de la emisiunea iUmor, Mihai Bendeac a scos capul la suprafață. Și a șocat din nou.

Mihai Bendeac devine de nerecunoscut pe zi ce trece. Iată ce a putut să spună despre credincioșii din România.

Ce au în comun Mihai Bendeac, Tom Cruise și John Travolta. „Vreau neapărat în Iad…”

Mihai Bendeac șochează din nou. De data asta nu e nici Fernando de la Caransebeș nici Perversul de pe Târgu Ocna, ci un simplu om care nu mai crede în ortodoxism și face declarații tulburătoare. Actorul i-a luat la rost pe credincioși și a mărturisit că nu se regăsește în religia ortodoxă așa că a călcat pe urmele lui Tom Cruise și al lui John Travolta și a „aderat” la scientologie.

„O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească”

„Nu cred în ideea de religie. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o ‘greșeală’ a cuiva…

Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea… Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad. Având în vedere că am renunțat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multă lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu și dacă am îmbrățișat altă religie”, a spus actorul.

„Prieteni, dacă vă tăiați o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea?”

Pe de altă parte, el spune că-l iubește pe Dumnezeu și că orice dorință pe care o are și-o împlinește imediat. „(…) Îl iubesc pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la o religie care o folosește. (…) Nu, nu am îmbrățișat ‘altă religie’. Dar pot spune, clar și apăsat, că scientologia mi-a schimbat viața.

În ce mod? Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți? Prieteni, dacă vă tăiați o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? Totul e în minte. Dar nu în cea pe care o știți. Sunteți datori față de voi să știți cine sunteți”, s-a destăinuit Mihai Bendeac.