Ce bizar! Mihai Trăistariu a dat foc la casă și a privit cum totul se face scrum

Ce bizar! Mihai Trăistariu a dat foc la casă și a privit cum totul se face scrum
Artist de succes, ajuns în topurile internaționale cu piesa Tornero, Mihai Trăistariu a privit înapoi în timp și, la 42 de ani, poate spune că nu are mari regrete în viață. Și-a amintit de copilărie, ce visa să devină când era mic, dar și de năzbâtiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Cea mai mare trăsnaie pe care a făcut-o în copilărie a fost că și-a incendiat casa.

La 12 ani, pe când locuia cu familia în Piatra Neamț, a dat foc unui prosop în baie, iar flăcările au cuprins întreaga încăpere. „Am fugit repede sub un pat din casă și am lăsat totul să ardă, gândindu-mă că iau bătaie. După jumătate de oră au venit la noi niște vecini disperați: vedeți că arde și așa a descoperit mama focul.”, a povestit Mihai Trăistariu într-un interviu pentru spectacola.ro.


Artistul spune că în copilărie visa să ajungă în Cosmos. Nu a reușit, pentru că soarta a avut alte planuri cu el. Muzica l-a învăluit și, la 20 ani, Mihai Trăistariu ajungea cunoscut ca membru al trupei Valahia. Melodiile „Banii și fetele”, „La mare la soare” sau „Banana” au cucerit topurile muzicale, dar sunt fredonate și acum. În prezent, își continuă activitatea pe plan muzical, are o școală de muzică în Constanța și a devenit și antreprenor, deținând mai multe proprietăți la mare, pe care le oferă spre închiriere.

Pandemia de coronavirus a avut și un rol bun în viața lui Trăistariu: l-a vindecat de mai multe frici

„În privința asta, pandemia m-a pus la punct. A fost cea mai dezastruoasă perioadă din viața mea. M-am redresat din mers și acum sunt ok. O frică mai mică care încă rămâne este avionul. Am o spaimă numai când mă gândesc că vine ziua când trebuie să mă urc iar în avion.”

 

Cel mai penibil moment din toată cariera îl consideră că l-a avut vis-à-vis de trupa Hi-Q, iar acum își cere iertare pentru cuvintele de atunci. „Eram în trupa Valahia, în anii 2000 și atunci era în vogă trupa Hi-Q și dădeam cu toții interviuri. Odată, mă întreabă cineva la un interviu: Ce artist din muzica românească nu-ți place? Și au am spus tranșant că nu-mi plac ăștia de la Hi-Q, n-au voce deloc. Peste o lună și ei au avut un interviu și au fost întrebați despre o voce din muzica românească care îi atrage. Răspunsul unuia dintre ei a fost: Îmi place băiatul ăla din trupa Valahia, are o voce extraordinară, Mihai. M-am simțit penibil atunci. Poate nici nu au aflat, dar acum le spun că îmi pare rău.”, spune Mihai.

Îi place de Adela Popescu

În schimb, una dintre persoanele din show bizz pe care Mihai Trăistariu o găsește atrăgătoare este Adela Popescu. O caracterizează ca având o fire bândă, calitate foarte apreciată din punctul lui de vedere.

Fratele cel mare a ales numele. Cum îl va chema pe mezinul Adelei Popescu
Mihai Trăistariu nu are gusturi rele! Spune că Adela Popescu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz.

Se consideră darnic, însă spune că are un milion de defecte. „Cel mai mare este că nu știu să agăț o fată. Am un fel de timiditate, reținere extremă”, mărturisește solistul. Speră, totuși, să-și găsească jumătatea, pe care ar lua-o cu el pe o insulă pustie, împreună cu pisicile și cățeii care fac parte din viața sa.
Trăistariu spune că marele regret din viața sa sunt, de fapt, două: Că nu a știut să-și gestioneze bine banii atunci când era pe culmile gloriei și că părinții săi au apucat să vadă că a ajuns un om de succes. Însă, spune că nu ar schimba multe lucruri în viața sa, dacă ar putea da timpul înapoi. Este mulțumit și mândru de realizările sale.
Dacă ar fi să-și aleagă o coloană sonoră pentru viața sa, cântărețul ar prefera liniștea totală sau o muzică de meditație.