Dacă vreți să alungați ghinionul și să vă îmbogățiți, e nevoie să fiți pozitivi și să rostiți și anumite cuvinte. Și să faceți și câteva ritualuri simple, dar care vă vor aduce rezultate maxime.
Timpul înseamnă bani și nu există persoană care să nu dorească să aibă buzunarele doldora. Care să fie soluția cea mai rapidă și eficientă? Specialiștii spun că anumite cuvinte pe le rostiți vă pot face să fiți mai bogați.
Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, e important să știți pentru ce vreți banii, pentru că aceștia vor veni în primul rând pentru acea problemă. Apoi rostiți: ”Să vină destui ca să și rămână!”. Fiți cu sufletul deschis, pentru că banii care vor veni vor fi exact ce aveți nevoie.
Șapte bănuți vor atrage bogăția
Atunci când portofelul s-a rupt sau s-a deteriorat, e momentul să vă cumpărați unul nou. E absolut obligatoriu ca în portofelul nou să se afle câțiva bani transferați din cel vechi, pentru că atunci, spune specialistul, nu faceți altceva decât să transformați informația.
Înainte de a pune bani în portofelul nou însă, lăsați-i șapte zile pe pervazul geamului. Puteți lua și șapte bănuți din țări diferite, care trebuie stropiți cu ulei de levănțică, pentru a atrage belșugul și prosperitatea.
„Nu spuneți niciodată că aveți bani, pentru că acestora le place tăcerea”
Lidia Fecioru vă sfătuiește să nu vorbiți cu nimeni când aveți bani, pentru că acestora le place foarte mult tăcerea. Schimbați întotdeauna portofelul odată pe an și nu aruncați banii pe lucruri care nu vă vor fi niciodată de folos. Pe de altă parte, nu țineți nici banii la ciorap, pentru că acestora le place să circule.
Nu rostiți niciodată „nu am bani”, pentru că veți atrage ghinionul de partea voastră. Ultimul bani din portofel nu se vor da niciodată, iar aceștia nu trebuie să stea mototoliți, ci întotdeauna ordonați, de la mic la mare. În ziua de luni sau seara niciodată nu se vor da bani cu împrumut, iar cei care sunt invidioși pe persoanele care au bani, vor avea ghinion.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook