Ce decizie au luat Prințul Albert de Monaco și soția sa Charlene ca să stopeze zvonurile despre despărțirea lor

Ce decizie au luat Prințul Albert de Monaco și soția sa Charlene ca să stopeze zvonurile despre despărțirea lor
Apariție rară a prințesei Charlene alături de prințul Albert. Toată populația din Principatul Monaco i-au urmărit vineri seară la televizor. Prințesa a avut o figură severă și părea stânjenită de moment, a consemnat presa britanică.

În contextul în care s-au tot publicat în media europeană zvonuri precum că cei doi locuiesc separat și se văd doar la întâlniri oficiale, prințesa Charlene și prințul Albert au lansat vineri primul canal național de televiziune din Monaco.

Membrii familiei regale au făcut front comun împotriva zvonurilor în momentul în care au lansat TV Monaco. Postul va difuza o gamă largă de programe, inclusiv emisiuni de actualitate, talk-show-uri, despre mediu și sport, în încercarea de a promova cultura țării lor.

Jurnaliștii au constatat că prințesa s-a comportat destul de ciudat, a făcut o figură severă și a părut extrem de tensionată alături de soțul său. În timp ce prințul a vorbit cu mândrie despre acest moment, prințesa doar a murmurat câteva cuvinte. Fosta înotătoare olimpică a fost văzută cum își strângea mâinile pe tot parcursul interviului și a afișat un zâmbet ciudat.

„Felicitări și toate cele bune pentru viitor”

„Sunt foarte mândru să fiu aici cu Prințesa Charlene pentru a lansa această frumoasă aventură, acest canal de televiziune care va extinde importanța acestui principat în întreaga lume. Și sunt sigur, având în vedere cât de modernă este această configurație, că va exista o calitate foarte înaltă a programelor, importantă da pentru locuitorii din Monaco.

Dar și pentru toți cei care iubesc principatul și riviera din întreaga lume, așa că este o mare bucurie să fiu aici”, a mărturisit prințul Albert.

Singurele cuvinte pe care Charlene le-a adăugat au fost: „Felicitări și toate cele bune pentru viitor”.

Charlene și Albert au lansat primul canal de televiziune din Monaco

Ce fotografii a dat Palatul oficial din Monaco

Interviul a fost în contrast puternic cu fotografiile împărtășite de Palatul oficial din Monaco, care îi înfățișau pe cei doi apropiați, scrie Daily Mail. Prințul Albert a fost îmbrăcat într-un costum negru, elegant, cu cămașă albă și cravată roșie, în timp ce prințesa Charlene a arătat perfect într-un top negru de mătase și pantaloni largi de culoare crem.

Palatul a împărtășit, de asemenea, o fotografie a lui Albert cu brațul în jurul taliei soției sale, în timp ce erau într-unul dintre studiouri. Canalul de stat, care inițial a fost numit Monte-Carlo Riviera TV, trebuia să fie lansat la sfârșitul anului 2022.

Doar un cuplu ceremonial?

Prințul Albert și prințesa Charlene care au doi copii, prințul Jacques și prințesa Gabriella au fost în centrul speculațiilor după ce presa europeană a relatat că aceasta locuia în Elveția și că îl vedea pe soțul Albert doar la întâlnirile oficiale. Noi întrebări s-au ridicat pentru că luna trecută prințesa și-a șters și contul de Instagram.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru ziarul francez Voici că fosta înotătoare olimpică și fiul lui Grace Kelly sunt doar un „cuplu ceremonial”. Publicația adaugă că Charlene a promis să se întoarcă la Monaco cu ocazii oficiale și că acum i se permite să își vadă copiii mai des.

Cu noul post tv, cuplul princiar va putea să contracareze toate aceste zvonuri, știrile apărute invocând mereu „surse”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre