Mario Fresh comentează legat de ceea ce fac Andreea Esca și fiica ei în Dubai. Iubitul Alexiei Eram are ceva de spus pentru că el a fost lăsat acasă. celebra vedetă TV și fiica ei au plecat la soare, iar de acolo împărtășesc imagini colosale. Andreea Esca uimeşte la fiecare apariţie, nu doar la Ştirile ProTV.

Andreea Esca și Alexia Eram, întâlnire surpriză

Andreea Esca a avut parte de o întâlnire surpriză şi a vrut să facă totul public. Vedeta ProTV s-a întâlnit cu căpitanul Barcelonei, Gerard Piqué, într-una dintre clădirile fabuloase din Dubai.

Prezentatoarea nu a ratat ocazia şi s-a fotografiat alături de celebrul fundaș catalan şi fiica sa. „Când ții cu Real dar nu poți să-l refuzi pe Pique dacă vrea o poza….”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginii. Unul din primii care au avut ceva de spus a fost „ginerele” Mario Fresh: „Ce pot să mai zic?!”. Replica Andreei a venit imediat: „Nimic”.

Ce fac Andreea Esca și fiica ei în Dubai. Mario Fresh comentează…

Prezentatoarea e  în vacanță împreună cu fiica sa, Alexia Eram. Ele participă la ziua sărbătorirea zilei de naștere a cunoscutului fotograf Douglas Lormand. Cu această ocazie, cele două au zburat cu balonul.

Ce fac Andreea Esca și fiica ei în Dubai. Mario Fresh comentează...

Cum își păstrează Andreea Esca tenul ferm și frumos

Vedeta TV a profitat de soare și a dezvăluit secretele cosmetice la care apelează pentru a evita petele de îmbătrânire pe față. Ea folosește o anume cremă cu factor de protecție mare, pe care o recomandă cu tot exemplul.

Andreea Esca e una din cele mai apreciate vedete TV din România, iar felul în care arată la vârsta ei dovedește mare grijă la sănătate și îngrijire. Așa cum Rețete și vedete a scris de multe ori, Andreea Esca face constant sport, are antrenor personal. Iar dincolo de asta, e mereu atentă la produsele de cosmetică și alimentație.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 29 martie. Multă agresivitate din partea femeilor implicate în politică, manager, educație

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp