Iată ce face Bianca Drăgușanu în această noapte, ca să nu-și lege norocul

Iată ce face Bianca Drăgușanu în această noapte, ca să nu-și lege norocul
Superstițiile de Revelion nu sunt ținute doar de oamenii de rând, ci și de vedetele noastre care sunt extrem de atente cum pășesc în noul an.

Vedetele românilor au mare grijă la cum se îmbracă de Revelion, ce mănâncă și ce au în portofel.  Au un adevărat set de tradiții care nu sunt niciodată încălcate.

Ce face Bianca Drăgușanu de Revelion ca să nu-și lege norocul

Una dintre cele mai importante tradiții pe care vedetele noastre nu le încalcă niciodată este legată de bani. Valentin Enceanu, de exemplu, are mare grijă ca în noaptea dintre ani să aibă mereu portofelul cu cât mai mulți bani. Doar așa e convins că anul ce vine va fi unul profitabil din punct de vedere financiar. Și aceeași metodă o are și Armin Nicoară, care spune că nu uită să-și îndese în buzunare cât mai mulți bani. Și Andreea Prisăcariu ține tradiția, doar că ea ține banii în mână la 12 noaptea.

Întotdeauna lenjerie roșie

Regele saxofonului din Banat, Armin Nicoară poartă însă și lenjerie roșie în fiecare Revelion și are grijă să… o întoarcă și pe dos, ca să aibă mai mult noroc. Alexandra Ungureanu are o altă superstiție: trebuie ca la 12 noaptea să fie pe scenă.”(…) Așa trebuie să intru în Noul An, ca să am cât mai multe concerte.

Anul acesta, de Revelion, voi fi pe scenă, la Iași, așa că voi intra în 2022 cântând, așa cum îmi doream. Normal, este important să ai o energie cât mai bună, să fii optimist, să te prindă Anul Nou zâmbind, ca să fii fericit tot anul”, a spus aceasta pentru Fanatik.

Valentina Pelinel și dorințele

În ceea ce o privește pe Valentina Pelinel, soția lui Borcea e foarte atentă ca la cumpăna dintre ani să-și pună o dorință și să gândească pozitiv, fiind convinsă că se va materializa. Un lucru neștiut îl face Bianca Drăgușanu: nu mai coase timp de o săptămână înainte de Anul Nou,  ca să nu-și lege norocul.

”Înainte de Anul nou, timp de o săptămână, nu cos deloc, chiar dacă mi-e greu să fac asta. Nu îmi leg norocul… În noaptea de Revelion mănând 12 boabe de strugure, îmi pun câte o dorință pentru fiecare. De obicei, în prima zi a anului, cel care îmi calcă pragul primul ar trebui să fie un bărbat, dar anul acesta nu știu dacă se va putea îndeplini și asta”, susține vedeta.

Sursă foto: instagram