Vasilică-Cristi Danileț este un judecător din România, dar acum este în vacanță. Ca să arate că este gospodar, Cristi Danileț a postat un filmuleț în care ne prezintă cu ce se ocupă. Râzi până te doare burta, dar să vedeți comentariile internauților!

Ce face judecătorul Cristi Danileț în vacanță

Vasilică-Cristi Danileț este un judecător din România , la Tribunalul Cluj. A fost membru CSM între ianuarie 2011- ianuarie 2017, ales din partea Judecătoriilor. Înainte de anul 2011 a activat la instanțele din Cluj și Oradea, ultima funcție obținută fiind aceea de vicepreședinte al Judecătoriei Oradea.

Cu alte cuvinte, o persoană onorabilă, care judecă oameni și dă sentințe.

Iată că a reușit să atragă multe zâmbete și comentarii cu un filmuleț postat pe Internet în care arată că este gospodar, adică tunde gardul viu cu o drujbă.

A vrut să arate că este simpatic, a învârtit drujba cu talent, iar internauții nu se mai opresc din râs.

  • ”Măi, Cristinel, câți ani ai? Cred că mămuca ta nu ți-a luat jucărele când ai fost mic!”, scrie o doamnă.
  • ”Ai grijă că nu tot ce atârnă trebuie tăiat!”
  • ”Oare toată populația beneficiază de medic de familie ????”
  • ”Omul asta a avut o traumă în copilărie. Văzându-l nu îți poți închipui că este judecător.”

Acestea sunt doar câteva dintre comentarii, din cele peste o sută adunate în doar o oră de la postare.

Judecătorul Cristi Danileț sancționat pentru postări

În luna mai, Completul de cinci judecători de la Curtea Supremă a menținut sancțiunea dată judecătorului clujean Cristi Danileț, pentru o postare făcută pe pagina sa de Facebook în care critica asaltul politic al guvernului PSD asupra justiției și legilor sale de funcționare.

Judecătorul Cristi Danileț a fost sancționat pe 7 mai 2019 de Secția pentru judecători în materie disciplinară a CSM după ce a spus că Armata ar putea ieși în stradă pentru ”a păzi democrația”. Sesizarea secției a fost făcută de Inspecția Judiciară.

Colegii judecători din CSM ai magistratului clujean au decis să i se oprească 5% din indemnizația lunară, timp de două luni.

Sursa: Facebook Floriana Jucan; Foto: ziardecluj.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp