Ce face Laurette cu cinci bărbați de culoare. Scene interzise minorilor

Ce face Laurette cu cinci bărbați de culoare. Scene interzise minorilor
Face ce face și se înconjoară de bărbați. Ce reușește să facă Laurette cu cinci bărbați de culoare veți vedea în curând. Sunt scene interzise minorilor.

Frumoasa mulatră Laurette Atindehou e lipsită de inhibiții din naștere. Nu i-a fost niciodată jenă să își etaleze corpul de „persoană publică” așa cum, se prezintă pe conturile de social-media. De altfel, mulatra a înfierbântat ani la rând audiența pe la emisiunile televiziunilor pe la care s-a perindat în rol de asistentă sexy.

Acum dansează lasciv și se lasă mângâiată și atinsă de cinci bărbați de-odată. Cei cinci sunt de culoare, au trupurile atent lucrate la sala de fitness și par a ști să o facă fericită pe protagonistă. Unul din dansatori pare a fi preferatul, iar  Laurette se „distrează” mai mult cu el. Laurette se urcă deasupra bărbatului și se ondulează ostentativ. Scenele acestea sunt categoric interzise minorilor, artista apărând la sfârșitul filmării cu o țigară în mână.


Cristi Puiu, schimbat fără explicații din juriul Festivalului de Film de la Veneţia

Cum îți faci abdomen cu pătrățele? Antrenorul preferat al vedetelor dezvăluie marele secret


Cum a reușit Laurette să înnebunească toți bărbații

Laurette Atindehou se pregătește să scoată un nou album și a început filmările pentru videoclipul uneia din piesele lansate în lunile trecute.  În pandemie Laurette a lansat mai multe melodii care au urcat rapid în topuri.  Acum ea a început să filmeze clipul, iar imaginile sunt extraordinare.

Și-a expus formele pe o plajă aglomerată. Iar când a urcat în foișorul salvamarilor, a oferit imagine senzațională, savurată de toată lumea.  Acum o zi, mulatra a postat pe contul său de social-media un video cu imagini incendiare. Fanii sunt în extaz și abia așteaptă să vadă cum se finalizează.

În vârstă de 36 de ani, Laurette este cunoscută ca și cântăreață, una dintre cele mai colorate apariții din showbiz-ul românesc. Laurette Attindehou s-a măritat în 2017 cu Ciprian Nistor, când acesta se afla în închisoare, dar cei doi au divorțat un an mai târziu. De asemenea, ea a avut o relație cu celebrul om de afaceri Ion Țiriac.

 

View this post on Instagram

 

Summer#love#

A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou) on

Sursa foto: Instagram