Ce face Monica Tatoiu în fiecare noapte de Crăciun. Nimeni și nimic nu o poate opri

Ce face Monica Tatoiu în fiecare noapte de Crăciun. Nimeni și nimic nu o poate opri
Monica Tatoiu iubește Crăciunul și, de când se știe, are un ritual pe care-l face în noaptea sfântă. Iată despre ce este vorba.

Indiferent în orice colț al lumii s-ar afla, Monica Tatoiu spune că vine acasă de Crăciun. Pentru că face un lucru cu totul și cu totul special.

Ce face Monica Tatoiu în fiecare noapte de Crăciun. Nimeni și nimic nu o poate da înapoi

Monica Tatoiu a povestit ce îi place să facă de Crăciun și peste care nu va trece niciodată. Afacerista susține că de la vârsta de cinci ani merge la biserică, pentru că doar așa poate simți așa cum se cuvine Nașterea Mântuitorului.

„De când aveam cinci ani fac asta, sunt vreo 60 și ceva de ani de atunci”

„În fiecare noapte de Crăciun merg la Biserica Catolică. La ora 0:00. De când aveam cinci ani fac asta, sunt vreo 60 și ceva de ani de atunci. Anul acesta schimbăm biserica unde mergem. Vreau să văd slujba de la Biserica Carmelitană de lângă Snagov. S-a deschis doar de trei ani. Am fost la câteva slujbe, dar nu de Crăciun.

Vărul meu, care este profesor de muzică gregoriană la Conservator, înainte dirija Corul de la Sfântul Iosif, acum este și el tot la Mănăstirea Carmelitană”, a mărturisit Tatoiu într-un interviu pentru Fanatik. Monica Tatoiu și soțul vor sta în țară de sărbători, apoi vor pleca într-o binemeritată vacanță.

Certuri mari cu soțul

De când a început războiul dintre ruși și ucrainieni, Monica Tatoiu susține că are discuții aprinse cu soțul, care o face… putinistă. „După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. – râde). Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile.

El zice că eu sunt putinistă (n.r. – râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geopolitică. După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”, a povestit femeia de afaceri.

Recomandarile noastre