Ce făcea Britney Spears de Revelion în 2004? Vedeta i-a uimit atunci pe toți

Ce făcea Britney Spears de Revelion în 2004? Vedeta i-a uimit atunci pe toți
Britney Spears a șocat fanii din întreaga lume când a dezvăluit că s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander în Las Vegas în 2004.

Cei doi au făcut schimb de jurăminte după ce petrecerea de Revelion din Sin City s-a transformat într-o petrecere de trei zile. Cu toate acestea, unirea celor doi a durat doar 55 de ore, oferindu-le timp să le treacă mahmureala.

Nunta lui Britney Spears

În 2004, Britney avea 22 de ani și se afla încă la vârful puterilor sale. Ea a fost, fără îndoială, cea mai faimoasă vedetă pop din lume, tocmai lansase al patrulea album In The Zone, de mare succes. Se pregătea să plece la drum pentru Onyx Hotel Tour când s-a îndreptat către Las Vegas cu prietenii pentru un weekend de Anul Nou.

A crescut cu Jason în Kentwood, Louisiana și i-a trimis un mesaj prin care să-l întrebe dacă ar dori să se alăture ei în Vegas la Revelionul din 2004. Cântăreața și-a luat chiar libertatea de a zbura acolo cu un avion privat.

Într-un interviu, Jason a spus despre călătorie: „A fost doar, știi, un prieten care i-a cerut unui prieten să vină într-o călătorie”. El a descris relația lor ca fiind prieteni „cu beneficii”, dar a recunoscut că era total îndrăgostit de superstar.

Britney stătea la stațiunea Palms, în celebrul apartament Real World a hotelului care a fost rezervată sub numele Alotta Warmheart. În ajunul Anului Nou, a fost văzută petrecând la Palms Rain și Ghostbar, întorcându-se din nou în ziua de Anul Nou.

Pe 2 ianuarie, grupul ei s-a îndreptat spre cinema pentru a vedea filmul Mona Lisa Smile, înainte de a se întoarce la barurile hotelului pentru a treia noapte consecutivă de petrecere. După ce petrecerea s-a încheiat, Britney și Jason s-au retras în apartamentul ei și atunci au decis să se căsătorească.

Jason a spus că toată călătoria a fost o aventură deosebit de plină de viață și, când Britney i-a sugerat să se căsătorească, a fost de acord cu ușurință.

„Sigur. Știi, hai să facem asta … Am mers cu sentimentele mele. Eram îndrăgostit de ea … Simt că și ea a simțit la fel”, a spus el.

S-au cununat la Little White Wedding Chapel, care a găzduit numeroase nunți de-a lungul anilor și biserica este cunoscută pentru faptul că a fost locul în care Bruce Willis s-a căsătorit cu Demi Moore în 1987. Viitoarea mireasă și mirele ei au fost aduși de o limuzină la fața locului, în jurul orei 5.30 dimineața din 3 ianuarie 2004.

Ce activități să facem în casă pe restul iernii. Idei practice

Recomandarile noastre