Ce i-a spus Velea fiicei Antoniei în public. Gest asumat

Ce i-a spus Velea fiicei Antoniei în public. Gest asumat
Alex Velea știe întotdeauna cum să-și surprindă iubita care i-a dăruit doi băieți superbi. Ultimul gest pe care artistul l-a făcut pentru aceasta vizează, de fapt, unicul subiect sensibil din căsnicia lor.

Ieri a fost ziua fiicei artistei, Maya Rosaria Casstellano, care a împlinit 10 ani. A fost mare bucurie în familie, iar Velea a fost la înălțime. E știut faptul că are o relație excelentă cu fiica Antoniei, că nu face nicio diferență între ea și băieții lui, Akim și Dominik, iar acest lucru a fost așa dintotdeauna.

Acum nu a ratat ocazia să îi facă o surpriză simpatică fetei. „Ti voglio bene Maya! Auguri!❤️ / Te iubesc Maya! Cele mai bune urări!❤️”, a scris Alex Velea pe Instagram, unde a postat o imagine în care apar el, Maya și unul din băieții săi.

 

View this post on Instagram

 

Ti voglio bene Maya! Auguri!❤️

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Antonia a distribuit și ea imagini cu minunata sa fiică concepută cu italianul Vincenzo Casstellano, inclusiv una din primele zile după ce a adus-o pe lume.


Exclusiv. Carmen Electra, legată fedeleș. Plăceri extreme care-i aduc „fericirea”

Foarte puțini oameni sunt în stare de așa ceva. Pentru Lady Gaga e ceva uzual (foto)


E cunoscut faptul că vedeta s-a luptat mult pentru fiica sa care, în urma separării părinților, este în custodia tatălui. După ani de  probleme cei doi soți au ajuns la pace și acum Maya petrece timp și alături de familia din România. Ea se înțelege excelent cu partenerul Antoniei, Alex Velea, dar și cu frații ei mai mici. Momentan, Antonia e în divorț cu tatăl Mayei și e optimistă că, în final, se va rezolva și problema custodiei.

Cel mai emoționant tatuaj

Pe de altă parte, anul trecut, de ziua Antoniei, cadoul lui Velea a întrecut orice așteptare. Știind cât de mult își iubește partenera sa copiii, artistul și-a tatuat chipul fiicei Antoniei pe corp, iar cântăreața a rămas fără cuvinte, fiind extrem de emoționată la vederea portretului.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a declarat Antonia la momentul respectiv.

Mesaj dur pentru falșii prieteni

Dar pentru că gurile rele nu tac, Antonia s-a simțit nevoiă să clarifice lucrurile în mediul online, cu o postare prin care i-a pus la punct pe cârcotași.

„Cine mă cunoaște personal, știe că ziua Mayei este o zi specială pentru mine și tot ce este legat de Maya este un subiect sensibil. Vă mulțumesc pentru gestul de a-i ura „La mulți ani”, înseamnă foarte mult pentru mine, iar cei care știu treaba asta și au văzut postările mele mi-ați dat chiar și like, dar tot nu mi-ați scris nimic, lucrul acesta spune multe despre voi.

Mă mir foarte mult, pentru că sunt câțiva dintre voi care sunteți părinți și mă așteptam să fiți mai sensibili și mai buni, cu cât mai mult este un suflet de copil și până la urmă este un gest super mic care nu doare să îl faci, ceea ce duce la o singură concluzie, că sunteți răutăcioși și falși.

Momente de genul ăsta mă fac să-mi pară rău că am împărțit treburi intime cu anumiți oameni și că m-am deschis față de ei… ei cunosc durerile mele, dar, de fapt, nu le-a păsat nicioddată, dacă nici măcar unui copil nu poți să îi spui „La mulți ani”. Pentru cei care îi cunosc personal. Aveți mare grijă la prieteniile false! Unii dintre ei se pot preface foarte bine!”, a scris Antonia pe Instagram. Ea a arătat și cât  de mult îi seamănă fetița (foto).

Supărări multiple în ultima perioadă

Antonia are o perioadă cu supărări, în ultima perioadă, dacă e să ne luăm după spusele lui Aby Talent. Acesta susține că „Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei”.

 

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp