Ce îi leagă pe Mugur  Mihăescu și pe președintele Klaus Iohannis. Imaginile vorbesc de la sine

Ce îi leagă pe Mugur  Mihăescu și pe președintele Klaus Iohannis. Imaginile vorbesc de la sine
Actorul Mugur Mihăescu este inconfundabil, e iubit de audiență, însă puțini știu ce pasiuni ascunse are actorul. De când a ieșit din lumina reflectoarelor, Mugur Mihăescu e legat într-un fel aparte de președintele României.

Ce îi leagă pe Mugur  Mihăescu și pe președintele Klaus Iohannis s-a aflat acum. Nu e vorba de opțiunile politice ale actorului, căci nu i le cunoaștem. E despre altceva. O chestiune pentru care Mugur Mihăescu e dispus să încalce regulile, și chiar o face. A fost surprins ca atare. Imaginile vorbesc de la sine.

Mai departe de platourile de filmare, mai aproape de familie. Dar nu numai. Mugur Mihăescu petrece mult mai mult timp cu familia, dar, are și mai mult timp pentru el. Paparazzii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins imagini unice cu actorul. Ca să se relaxeze Mugur Mihăescu după o zi obositoare, urmează fix sfatul președintelui României.

La mijlocul lunii septembrie, Klaus Iohannis le recomanda românilor să joace golf. „Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea președintele.

Golful îi leagă pe Mugur  Mihăescu și pe președintele Klaus Iohannis

Mugur Mihăescu nu mai ține cont de reguli atunci când vrea să joace golf. El a fost surprins tăind linia continuă pe șosea, ca să ajungă la terenul unde îl așteptau crosele pregătite.

Actorul Mugur Mihăescu este de-a dreptul îndrăgostit de golf. El practică acest sport vara la noi în țară, iar iarna, în America. Totul a început acum mai mulți ani. Actorul a avut șansa să învețe să joace golf de la cei mai buni sportivi din Anglia. În prezent, este un adversar de temut pe terenul de golf, ajungând să facă performanță, mai scriu jurnaliștii sursei citate.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp