Ce înseamnă când visezi iepuri?

Ce înseamnă când visezi iepuri?
Visele au semnificații diverse. Atunci când visăm un iepuraș, se spune că este de bine. Ce înseamnă când visezi iepuri.

Visele au diverse semnificații și fiecare element care ni se arată în somn se traduce într-un fel unic in trăirile pe care le are fiecare în viața de zi cu zi. Să vedem ce înseamnă când visezi iepuri, mai ales că aceste animăluțe simpatice nu reprezintă un element des întâlnit în vise. Iepurii reflectă gingășia, idealismul, dar și frica, vulnerabilitatea și sentimentul de inferioritate. Iepurii albi sunt considerați, în general, simbol al norocului, iar cei negri, ai eșecului și tristeții.

Ce înseamnă când visezi iepuri

Dacă visezi un iepure, înseamnă că norocul este de partea ta. Te așteaptă o perioadă în care ți se vor întâmpla numai lucruri bune și vei avea impresia că o forță supranaturală benefică este de partea ta. De asemenea, dacă visezi un astfel de animăluț simpatic în preajma sărbătorilor pascale, înseamnă că te gândești la diversele pregătiri pe care trebuie să le faci și la întâlnirea cu familia. Ai o viziune pozitivă asupra evenimentelor care vor avea loc în curând și le aștepți cu nerăbdare.

Iepurele alb care ți se arată în vis este sinonim cu fertilitatea. Așa că daca iți dorești un copil, vei primi în curând vestea cea mare. În schimb, iepurele negru semnifică frica de intimitate sau instalarea unei stări puternice de anxietate, ceea ce înseamnă că trebuie să rezolvi câteva chestiuni din aceste puncte de vedere.

Alte interpretări 

Atunci când hrănești un iepure în vis, înseamnă că cineva vrea să își însușească unul dintre bunurile tale. Iar când ți se arată un iepure înfometat, înseamnă că vei primi o mână de ajutor într-o problemă stringentă.

Cine nu îl știe pe faimosul și simpaticul Bugs Bunny? Ei bine, daca îl vezi în vis,  înseamnă că ai o perioadă propice punerii în valoare a inteligenței.

Foto: Facebook

Semne că în casa ta sunt „prezențe” stranii. Cum afli dacă ești vizitat de fantome sau îngeri

Recomandarile noastre