Ce le-a cerut un militar șefilor săi când au vrut să-l scoată la pensie. E mai mult decât un banc!

Ce le-a cerut un militar șefilor săi când au vrut să-l scoată la pensie. E mai mult decât un banc!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.

Direcția Management Resurse Umane a Ministerului Apărării Naționale „descoperă” că în ultima vreme are prea mulți ofițeri. Se hotărăște ca acelora care vor să plece benevol,  „ca să nu fie dați afară fără nimic”, să li se acorde un bonus special de 100 euro pentru fiecare centimetru al distanței în linie dreaptă dintre oricare două puncte de pe corp. Ca un semn de bunăvoință a Guvernului și cu aprobarea Cotroceniului, fiecare ofițer are dreptul să indice punctele pe care și le alege.

Primul intră un ofițer de aviație, foarte suplu, care cere să fie măsurat din creștet până în vârful degetelor de la  picioare. Avea 1.95 m, așa că primește un cec de 19.500 euro. Al doilea vine un ofițer de marină și cere să fie măsurat din vârful degetelor de la picioare până la vârful mâinilor întinse deasupra capului – „atâta cât are când înoată” – și măsoară 2.55m. Pleacă marinarul cu un cec de 25.500 euro.

Intră și al treilea ofițer, un zdrahon de infanterie. Când e întrebat cum să fie măsurat, ăsta zice: „Din vârful penisului până la testicule”. Mustăcesc ăștia de la pensii între ei și îi atrag atenția ca ofițerii anteriori plecaseră cu niște cecuri frumușele. Ăsta nu și nu, că pe el să-l măsoare cum le-a cerut.

– OK, zic ei.

Așa că medicul îi cere ofițerului să-și dea jos uniforma. Infanteristul se dezbracă, medicul scoate ruleta, o pune pe vârful penisului și după primii 20 de centimetri se aude un strigăt:

– Dumnezeule mare! Unde vă sunt testiculele?

– În Irak.

Sursa forto: Pixabay

Recomandarile noastre