Ce mamă de bătaie și-a luat Mirela Vaida din cauza Vulpiței și a lui Viorel!

Ce mamă de bătaie și-a luat Mirela Vaida din cauza Vulpiței și a lui Viorel!
După ce emisiunea pe care o prezenta a fost suspendată, Mirela Vaida a fost trimisă acasă. Unde și-a luat o mamă de bătaie cum nu v-ați fi așteptat. Avem imaginile.

Mirela Vaida a intrat forțat în concediu după ce  Acces Direct, emisiunea prezentată de ea la Antena 1 a fost suspendată din cauza infecției de coronavirus. S-a ajuns aici după ce invitații permanenți ai emisiunii, Vulpița și Viorel, au fost depistați ca fiind purtători ai noului virus, dar și un alt angajat al emisiunii s-a simțit rău, iar după ce a fost testat, s-a dovedit că era și el infectat. Conducerea Antena 1 s-a văzut obligată să suspende emisiunea, pentru a nu-i pune în pericol pe ceilalți angajați.

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, are însă parte de întâmplări deosebite în concediu. Vedeta petrece timp toată ziua cu cei trei copii ai săi, în vila lor superbă. Cum a fost caniculă zilele acestea, s-a pus problema găsirii unor activități care să îi țină ocupați pe cei mici, iar răspunsul l-au găsit exact ei.


Borcea la mare, cu o parte din copii. A ales Olimp

O plantă carnivoră pe cale de dispariție a înflorit în „captivitate”


Mai precis, au pornit războiul împotriva mamei lor, și au bătut-o cu pernele, chiar în timp ce filma un video pentru social-media. Cu părul proaspăt spălat, Vaida încearcă să facă ordine între copii, dar pierde „bătălia”.

 

View this post on Instagram

 

Bataie cu perne 🤭🦋😂 #mirelavaida #home #momof3 #kids #bigfamily❤️ #calduramare #izolare #vara

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

În vârstă de 38 de ani, vedeta Antena 1 are trei copii: o fetiţă, Carla de 5 ani și doi băieței, Vladimir de 3 ani și Tudor Ștefan de 1 an.

Vedeta de la acces Direct se bucură de timpul petrecut alături de copii

Mirela Vaida se bucură de timpul pe care îl poate petrece acum în compania celor mici, oricât ar fi aceștia de neastâmpărați. Aceasta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care le arată internauților ce face ea acasă. Prezentatoarea Acces Direct își începe diminețile relaxându-se, cu o carte în mână, apoi se joacă cu copiii sau face plajă. Au făcut și picnic pe gazonul din curte într-o seară mai liniștită.

Mirela Vaida a spus că se testează periodic pentru a nu-și pune familia în pericol. „Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic!

Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja in izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioada! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!”, a mai scris Mirela Vaida pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Instagram